CSM Slatina încheie campania de transferuri prin aducerea unei jucătoare ce a câştigat Cupa EHF

HomeSport

CSM Slatina încheie campania de transferuri prin aducerea unei jucătoare ce a câştigat Cupa EHF

  Echipa de handbal CSM Slatina se întăreşte mai ceva decât la nivelul Ligii Naţionale. Oficialii grupării slătinene au făcut un nou transfer

Extrema stângă Vanessa Predescu, noua achiziţie de la CSM Slatina
Portarul Alexandru Silveanu va evolua pentru CSM Slatina
Slătineanca Adina Cace, primul transfer după promovarea în Liga Naţională. Ţăcălie şi Dragomir, pe lista plecărilor
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina se întăreşte mai ceva decât la nivelul Ligii Naţionale. Oficialii grupării slătinene au făcut un nou transfer important, astfel încât promovarea să fie reuşită la finele noului sezon. Câştigătoare a Cupei EHF, Sanja Premovic, a semnat cu gruparea slătineană.

Interul dreapta din Muntenegru, Sanja Premovic, este noua jucătoare a grupării CSM Slatina. În decursul carierei a mai evoluat pentru echipe precum Buducnost, Kisvàrdai KC, Dunărea Brăila sau Iuventa Michalovce. Sanja Premović este anunţată drept ultimul transfer al verii.

„Experimentata jucătoare, Sanja Premović (30 de ani), joacă pe postul de inter drept și a evoluat ultima oară în prima ligă din campionatul  Turciei la echipa Antalya Konyaalti BSK cu care a câștigat cupa EHF și a reușit să marcheze 41 de goluri în această competiție europeană.

În cariera sa a mai evoluat la echipe precum: Buducnost, Kisvàrdai KC, Dunărea Brăila sau Iuventa Michalovce”, transmite CSM Slatina.

Sanja mai are în palmares 37 de selecții la naționala țării Muntenegru, cu care a participat la Campionatele Mondiale din 2017 și 2019 și la Campionatele Europene din 2016 și 2018.

„Sunt foarte bucuroasă pentru că vin la CSM  SLATINA și îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele propuse. Aștept cu nerăbdare să îmi întâlnesc noua echipă și să facem o treabă bună împreună”, a declarat, pentru pagina de Facebook a CSM Slatina, Sanja Premovic.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0