CSM Slatina, înfrângere grea pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara. „După primul gol, echipa a picat inexplicabil mental”

HomeSport

CSM Slatina, înfrângere grea pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara. „După primul gol, echipa a picat inexplicabil mental”

  CSM Slatina a suferit o înfrângere grea, scor 3-0, pe terenul formaţiei aflate pe loc de play-off, Corvinul Hunedoara, la primul meci oficia

Oprescu, după victoria cu Ripensia: „Să avem încredere şi răbdare în aceşti tineri”
Slătineanca Diana Lixăndroiu, în lotul lărgit al selecţionatei tricolore pentru EURO 2022
CSM Slatina, după puncte pe terenul celor de la Metaloglobus Bucureşti
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a suferit o înfrângere grea, scor 3-0, pe terenul formaţiei aflate pe loc de play-off, Corvinul Hunedoara, la primul meci oficial din acest an. Greşeala portarului Sebastian Micu, venită într-un moment de dominare a jocului, a turnat plumb în picioarele jucătorilor slătineni, cărora nu le-a mai ieşit nimic după primul gol primit.

 

CSM Slatina a avut prima mare ocazie în minutul 5. Doman centrează din stânga, mingea deviată de portar ajunge la Raul Popa, care reia cu latul din 10 metri, balonul trece însă milimetric peste transversală. Kayondo ratează şi el din poziţie ideală, în minutul 15, pentru ca Dorin Toma să reia pe lângă poartă, din alunecare, o centrare la bara a doua, în minutul 20. Deşi, gruparea slătineană a fost echipa periculoasă în primele 30 de minute, gazdele au deschis scorul printr-un gol norocos, contrar cursului jocului.

Flavius Iacob trimite o centrare şutată din dreapta, goalkeeper-ul Sebastian Micu este surprins de balon, iar mingea îl depăşeşte şi se opreşte în poartă (min.30). Golul primit a schimbat total jocul slătinenilor, cărora nu le-a mai ieşit nimic. În minutul 66, Corvinul Hunedoara a majorat prin Mihai Velisar, care primeşte o minge în bandă, pătrunde în careu şi înscrie pe colţul scurt, pe lângă portarul Sebastian Micu. Gazdele au controlat în totalitate partida, iar în minutul 84 Andrei Herghelegiu a dus scorul la 3-0, cu un lob peste portarul echipei slătinene, ieşit dintre buturi.

Oprescu, surprins de căderea mentală a jucătorilor săi

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, nu se aştepta ca jucătorii săi, unii dintre ei cu mare experienţă, să cedeze atât de uşor, după golul surprinzător încasat în minutul 30.

După primul gol, echipa a picat inexplicabil mental şi nu am mai reuşit să facem jocul bun arătat până atunci. Până la acel gol primit întâmplător ei nu ajunseseră la poarta noastră.  Este inexplicabil, pentru că totuşi avem câţiva jucători cu mare experienţă. Bineînţeles, şi primul şi al doilea gol i se pot reproşa portarului”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

CSM Slatina va întâlni, runda viitoare, pe teren propriu, pe data de 2 martie, CSM Reşiţa, într-o partidă programată de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

CSM Slatina: Micu Sebastian, Mitran, Mondragon, Abel Stan, Călin Toma, Dorin Toma, Ionuţ Năstăsie (min. 68 Silvian Matei), Raul Popa (min. 60 Denis Dragu), Doman (min. 68 Mircea Donca), Cristinel Dinu (min. 46 George Leaţă), Kayondo (min. Valentin Alexandru).

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0