CSM Slatina, înfrângere pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu

CSM Slatina, înfrângere pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu

Echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut, scor 2-1, meciul disputat pe terenul ultimei clasate, Pandurii Târgu Jiu. Două greşeli, în care practic slătinenii le-au dat mingea adversarilor să înscrie, şi câteva ocazii uriaşe ratate, printre care o bară, au făcut ca gruparea slătineană să revină fără puncte de la Târgu Jiu. Golul slătinenilor a fost marcat de Radu Necşulescu, în prelungirile partidei.

Distribuie pe Facebook

Slătinenii au început meciul de la 1-0, după ce în startul partidei, când jucătorii abia se aşezau pe teren, fundaşul Vlad Motroc pierde o minge în propria jumătate, centrarea ajunge la Vaida care reia cu capul, Grecu respinge în faţă de unde acelaşi jucător trimite în poartă (min. 1).

În minutul 21, Doman ratează prima mare ocazie. Mijlocaşul pătrunde în careu, zonă centrală, însă şutul său din 10 metri se scurge pe lângă bară. Zece minute mai târziu, CSM Slatina a avut trei mari ocazii în aceeaşi fază, însă Stoica, Doman şi David Oprescu au ratat pe rând din situaţii incredibile.


Debutul actului secund a adus şi o bară în dreptul slătinenilor, când Vasile Gheorghe a trimis, de la distanţă, la încheietura barelor (min.55). Slătinenii s-au aflat mare parte din a doua repriză cu toată echipa în jumătatea adversă, însă nu au găsit drumul spre gol.  Şi a venit o nouă eroare incredibilă. Mingea în posesia slătinenilor, însă Vlad Motroc trimite la un adversar, echipa este prinsă descoperită, iar Dodoi scăpat singur spre poartă înscrie pentru 2-0 cu toată opoziţia lui Nicuşor Grecu.

Vlada a mai avut o ocazie mare în minutul 90, pentru ca în prelungirile partidei, în minutul 93, Necşulescu să reducă din diferenţă cu un şut pe jos de la aproximativ 18 metri.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni, pe teren propriu, Oltul Turris Turnu Măgurele, într-o partidă programată miercuri, 25 noiembrie de la ora 14.00.

CSM Slatina: Grecu, Toma Bodri, Motroc, Marian Manea, Demici, Dorin Toma, Vasile Gheorghe, David Oprescu, Doman, Rogoveanu, Ianis Stoica. Au mai jucat Iana, Vlada, Deta, Necşulescu şi Grigore.

 

COMMENTS