CSM Slatina, învinsă de Unirea Dej. Ocazii mari ratate de slătineni, în prima înfrângere din acest sezon

HomeSport

CSM Slatina, învinsă de Unirea Dej. Ocazii mari ratate de slătineni, în prima înfrângere din acest sezon

  CSM Slatina a suferit prima înfrângere din acest sezon, în meciul de pe teren propriu cu Unirea Dej, scor 1-2, la capătul unei partide în ca

CSM Slatina susţine penultimul test înaintea returului. Unirea Bascov, adversara de pe teren propriu
FOTO. CSM Slatina a disputat un amical cu selecţionata tricoloră Under 18, pe Stadionul „1 Mai”
CSM Slatina întâlneşte, în primul meci oficial din nou an, CSM Bucureşti. Duelul, în Sala Polivalentă
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a suferit prima înfrângere din acest sezon, în meciul de pe teren propriu cu Unirea Dej, scor 1-2, la capătul unei partide în care jucătorii aflaţi sub comanda lui Daniel Oprescu au ratat ocazii importante. Golul grupării slătinene a fost marcat de căpitanul Cătălin Doman, cu o super execuţie din marginea careului.

După o victorie şi două rezultate de egalitate, CSM Slatina a suferit prima înfrângere din noua stagiune, pe teren propriu, contra celor de la Unirea Dej, scor 1-2. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25 prin Alexandru Piftor, care a înscris cu o execuţie frumoasă, din marginea carelui de 16 metri, imparabil, la vinclu. Căpitanul de echipă al grupării slătinene, Cătălin Doman a restabilit egalitatea cu o super execuţie. Mijlocaşul slătinenilor a iniţiat o acţiune personală în bandă, s-a debarasat de doi adversari şi a pătruns în zonă centrală, de unde a finalizat cu dreptul, din afara careului, cu efect, imparabil pentru portarul oaspeţilor (min. 39).

După ieşirea de la vestiare, slătinenii au prins minute bune de joc, însă s-au întrecut în ratări. Ciocâlteu a avut o ocazie uriaşă. Şutul acestuia din şase metri, zonă centrală, a fost scos in extremis de portar, care a parat incredibil şi lovitura de cap al lui Sălcianu, în urma loviturii de la colţul terenului (min.50).

Acelaşi Sălcianu a trimis milimetric pe lângă bară, după o lovitură liberă bătută în careu, la bara a doua, în minutul 63, pentru ca în minutul 73, Unirea Dej să dea lovitura dintr-un corner. Florin Blaj, nemarcat, reia cu capul din 7 metri, readucând astfel avantajul pentru echipa sa, după mai multe faze în care slătinenii s-au întrecut în ratări.

Doman a mai avut o execuţie spectaculoasă, de la distanţă, scoasă de sub transversală de portarul oaspeţilor, în minutul 75. S-a terminat 2-1 pentru Unirea Dej, la capătul unei partide cu ocazii multe, însă nefructificate pe tabelă.

Oprescu: „I-am avertizat că rezultatul dintre Unirea Dej şi CSA Steaua este mincinos”

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat supărat pe maniera în care jucătorii săi au tratat confruntarea, în special în primele 45 de minute, când au arătat o oarecare lejeritate în joc.

 

„Am început foarte slab partida, le-am permis adversarilor să paseze mult prea uşor, am stat departe de oameni…Am tratat totul superficial, jucătorii au crezut că meciul e deja câştigat, deşi i-am avertizat că rezultatul dintre Unirea Dej şi Steaua este mincinos, drept dovadă nu am analizat acea partidă, ci celelalte două, mai mult cea din deplasare, cu Şelibmbăr. I-am atenţionat că pot fi periculoşi, le-am spus să fie atenţi la şuturile din afara careului, dar se pare că nu au înţeles.

Anul trecut am pierdut puncte cu echipe cu care trebuia să câştigăm. Deşi, cel puţin pe hărtie părea că nu se va mai întâmpla asta, se pare că nu, ba mai mult dacă anul trecut, apărarea era capitolul la care străluceam, să zic aşa, iar acum am luat două goluri. Vom analiza toate aceste lucruri”, a precizat Daniel Oprescu, după disputa cu Unirea Dej, care a adus şi prima înfrângere a grupării slătinene, din acest sezon.

Unirea Dej a evoluat stagiunea trecută în play-off, iar în acest sezon este în construcţie, cu jucători destul de tineri, sub comanda lui Dacian Nastai.

Nastai: „Această victorie se datorează celor şase goluri luate săptămâna trecută”

Antrenorul formaţiei Unirea Dej, Dacian Nastai, a declarat, după victoria de la Slatina, că jucătorii săi şi-au dorit foarte mult să spele eşecul din runda precedentă, când au pierdut la scor cu CSA Steaua.

O victorie muncită, toată lumea s-a implicat în tot ceea ce înseamnă succesul de astăzi. Suntem o echipă nouă, şi ne propunem dezvoltarea acestor jucători. Dezvoltarea nu se realizează numai cu victorii. Această victorie se datorează celor şase goluri luate săptămâna trecută. Avem nevoie de timp, sperăm să obţinem puncte şi să avem linişte la echipă”, a precizat Dacian Nastai.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0