CSM Slatina, meci în deplasare cu Concordia Chiajna, echipă neînvinsă în play-out

HomeSport

CSM Slatina, meci în deplasare cu Concordia Chiajna, echipă neînvinsă în play-out

  Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 13 aprilie, în deplasare, în cadrul etapei a III-a a play-outului, Concordia Chiajna. Meciu

CSM Slatina îşi va afla miercuri, 20 iulie, adversarele din sezonul Ligii a II-a. Tragerea la sorţi va avea loc la ora 12.00
CSM Slatina, înfrângere grea pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara. „După primul gol, echipa a picat inexplicabil mental”
CSM Slatina-Viitorul Dăeşti, penultimul meci din play-off
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 13 aprilie, în deplasare, în cadrul etapei a III-a a play-outului, Concordia Chiajna. Meciul se va disputa cu începere de la ora 11.00 şi va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al grupării CSM Slatina.

 

Echipa de fotbal CSM Slatina va evolua sâmbătă, 13 aprilie, în deplasare, cu Concordia Chiajna, formaţie care nu a pierdut puncte în acest început de play-out.

 

Gruparea pregătită de Daniel Oprescu vine după remiza cu CS Tunari, divizionara secundă slătineană fiind la doar un pas de atingerea obiectivului, menţinerea în eşalonul secund fotbalistic.

 

Meciul programat de la ora 11.00 va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al echipei CSM Slatina. După acest meci, gruparea slătineană va primi, pe 20 aprilie, vizita celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0