CSM Slatina pierde în deplasarea de la Chindia Târgovişte. „Ne-am bătut joc de nişte ocazii rarisime”

HomeSport

CSM Slatina pierde în deplasarea de la Chindia Târgovişte. „Ne-am bătut joc de nişte ocazii rarisime”

  După victoria categorică, din runda precedentă, CSM Slatina a pierdut, scor 3-0, ultimul meci din actualul sezon, susţinut în deplasare cu C

CSM Slatina pierde, scor 33-27, meciul cu Rapid Bucureşti. Slătinencele au opus rezistenţă 50 de minute
Oprescu, după remiză cu Gloria Buzău: „Rezultatul este echitabil”
CSM Slatina intră cu 15 puncte în play-out, după meciul pierdut la limită cu AFK Csikszereda
Distribuie acest articol

Loading

 

După victoria categorică, din runda precedentă, CSM Slatina a pierdut, scor 3-0, ultimul meci din actualul sezon, susţinut în deplasare cu Chindia Târgovişte. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat supărat pe greşelile personale atât din apărare, dar şi din atac, jucătorii săi ratând ocazii ideale de a marca, având cel puţin opt situaţii clare de gol, dar şi o bară transversală.

 

Slătinenii au început jocul cu două ocazii mari ale lui Donca şi Kayondo, ultimul scăpat singur cu portarul, în schimb gazdele au punctat la prima acţiune serioasă, prin Victor Boganciuc, care a reluat în poartă, din careu, o minge deviată (min.11). Kayondo a ratat, din nou incredibil, din situaţie ideală, câteva minute mai târziu, pentru ca gazdele să majoreze în minutul 29 prin Ivan Pesic, după un un-doi în flancul din stânga, fază în care slătinenii se aflau în inferioritate, după accidentarea lui Leaţă, înlocuit în minutul 30 cu Constantin Radu.

Chindia a dus scorul la 3-0, în minutul 33, după o lovitură liberă bătută în careu şi reluată în poartă, cu capul de lângă Abel Stan, de către Zivkovic, pentru ca Ionuţ Mitran să trimită în bara transversală o acţiune personală finalizată cu o centrare şutată (min.36).

Slătinenii au ratat incredibil alte două ocazii mari, până la intrarea la vestiare, prin Constantin Radu, care a şutat puternic din centrul careului, însă goalkeeper-ul gazdelor a scos de sub transversală, dar şi prin Năstăsie, care a reluat pe lângă, din voleu, o centrare din bandă.

Actul secund a adus aceleaşi ratări incredibile. După o acţiune prelungită de atac, Donca şuteată la poartă, dar din nou portarul gazdelor are un reflex bun (min.57). În minutul 73, Dragu preia o minge aruncată în careu, însă execuţia sa trece milimetric peste poartă. De asemenea, Donca şi Doman au mai avut situaţii foarte bune de a marca, însă, în ciuda ocaziilor avute, slătinenii nu au găsit măcar golul de onoare. Pe contraatac, gazdele au mai avut şi ei o ocazie mare, însă goalkeeper-ul Micu a avut o intervenţie bună.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat dezamăgit de numeroasele ocazii ratate, dar şi de greşelile personale din apărare.

Am primit goluri uşor, pe greşeli personale, şi ne-am bătut joc de nişte ocazii rarisime. Este inadmisibil să te comporţi aşa, atât ofensiv, cât şi defensiv, dacă vrei să joci fotbal la Liga a II-a”, a precizat Oprescu, după meci, dezamăgit după ocaziile mari ratate, dar mai ales de greşelile din apărare.

Confruntarea cu Chindia Târgovişte a fost ultima din acest sezon, CSM Slatina urmând să evolueze şi în stagiunea viitoare în Liga a II-a, obiectivul, menţinerea în eşalonul secund, fiind atins în urmă cu câteva etape.

Chindia Târgovişte: Iusin Popescu, Max. Cojocaru, Ius. Cristea, Marc (Fl. Plămadă 60′), Memolla, Pesic, Fedele (cpt.), Bogaciuc, Boțogan (Rz. Iorga 74′), Rz. Matiș (Oct. Ursu 74′), Zivkovic (R. Mihai 60′).

CSM Slatina: Micu, I. Mitran, A. Stan, Gherghe, C. Toma, Silvian Matei, Donca, D. Dragu (Raul Popa 74′), I. Năstăsie (Doman 58′), Leață (R. Constantin 29′, Dav. Oprescu 74′), Kayondo (Valentin Alexandru 58′).

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0