CSM Slatina pierde, scor 33-27, meciul cu Rapid Bucureşti. Slătinencele au opus rezistenţă 50 de minute

HomeSport

CSM Slatina pierde, scor 33-27, meciul cu Rapid Bucureşti. Slătinencele au opus rezistenţă 50 de minute

  Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 33-27, meciul din deplasare cu Rapid Bucureşti, care a urcat pe primul loc în clasamentul Ligi

CSM Slatina, meci pe teren propriu cu CSM Deva, formaţie fără puncte acumulate
CSM Slatina a susţinut un amical cu Petrolul Potcoava, încheiat cu o remiză, 1-1
FOTO&VIDEO. CSM Slatina, replică bună cu CSM Bucureşti. Reacţii după meciul decis la un gol
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 33-27, meciul din deplasare cu Rapid Bucureşti, care a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale, în urma acestei victorii. Slătinencele au ţinut piept giuleştencelor până în minutul 50, însă spre finalul confruntării au cedat. Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost Luciana Popescu, cu 8 goluri marcate.

CSM Slatina nu a reuşit să furnizeze surpriza în meciul disputat, în această după-amiază, pe terenul celor de la Rapid Bucureşti. Deşi s-au ţinut după adversare până în minutul 50, jucătoarele pregătite de Victorina Bora au cedat în ultimele 10 minute, pierzând la o diferenţă de şase goluri, scor 33-27.

Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost coordonatorul de joc Luciana Popescu, cu opt goluri marcate. În debutul jocului, gruparea slătineană a pierdut-o pe Geanina Drăghici, care s-a accidentat. Handbalista slătineană a alunecat şi a părăsit sala pe braţe, acuzând dureri mari la picior.

În tabăra celor de la rapid Bucureşti s-a evidenţiat tânăra jucătoare Sorina Tîrcă, care a marcat 11 dintre golurile echipei sale.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni SCM Râmnicu Vâlcea. Meciurile, începând de weekend-ul viitor, se vor disputa fără spectatori în tribună, ca urmare a restricţiilor impuse pentru o perioadă de 30 de zile, la nivel naţional.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0