CSM Slatina scapă din mână victoria cu CSA Steaua, după un gol încasat în minutul 90. Oprescu, supărat că jucătorii săi s-au retras

HomeSport

CSM Slatina scapă din mână victoria cu CSA Steaua, după un gol încasat în minutul 90. Oprescu, supărat că jucătorii săi s-au retras

  CSM Slatina a reuşit un joc foarte bun în meciul susţinut, în deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti, în special în prima repriză, când a contro

Fundaşul central al echipei CSM Slatina, Cătălin Găină: „Unde se vrea performanţă, există progres”
CSM Slatina susţine marţi, 13 septembrie, meciul din Cupa României cu Petrolul Potcoava
Cotă de 1.25 pentru CSM Slatina în duelul cu U. Cluj. Slătinencele sunt marile favorite
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a reuşit un joc foarte bun în meciul susţinut, în deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti, în special în prima repriză, când a controlat în totalitate partida. Jucătorii pregătiţi de Daniel Oprescu au condus cu 1-0 prin reuşita jucătorului în vârstă de 18 ani, Denis Marin, însă s-au văzut egalaţi în minutul 90, dintr-o fază ce nu anunţa mare lucru. Slatina revine astfel cu un punct din deplasarea de la Bucureşti, la capătul unei partide în care se poate spune că gruparea slătineană a pierdut două puncte importante.

Slătinenii au controlat de la un capă la altul primele 45 de minute ale confruntării din deplasare cu CSA Steaua Bucureşti. Claudiu Dragu a ratat o ocazie monumentală în minutul 6. Dorin Toma a şutat de la 20 de metri, portarul gazdelor a respins în faţă, Dragu atent a ajuns la balon, însă a şutat pe lângă portar, care a reuşit să şteargă balonul cu soldul, iar mingea s-a scurs pe lângă bară.

Jocul bun al slătinenilor a dat roade, iar în minutul 33, Denis Marin, mijlocaşul de bandă al slătinenilor, în vârstă de 18 ani, a adus deschiderea de scor în „Ghencea”. Silvian Matei pătrunde din dreapta, în zonă centrală, pasează în lateral, Dragu lasă mingea pentru Denis Marin, care vine lansat şi trimite la colţul lung, mingea loveşte bara şi intră în poartă.

După 45 de minute controlate în totalitate de CSM Slatina, actul secund a început cu gazdele în ofensivă, însă slătinenii au reuşit să echilibreze jocul. Slătinenii au mai avut câteva oportunităţi de a marca, însă şuturile lui Ţegle, Doman, dar şi o reluare cu capul periculoasă a lui Denis Marin nu au găsit spaţiul porţii.

CSA Steaua Bucureşti a avut o ocazie importantă abia în minutul 73, când Chipirliu a şutat de la 20 de metri, mingea lovind transversala.

Slătinenii s-au retras în ultimul sfert de oră, nu au mai reuşit să-i ţină sus pe adversari, departe de poartă, iar în minutul 90 s-au văzut egalaţi. O centrare din stânga a lui Chipirliu, reluată cu capul în poartă, din 6 metri, de către un alt jucător tânăr, David Matei, scăpat total total din marcaj de apărarea slătineană, avea să aducă golul egalizator al celor de la CSA Steaua Bucureşti, la capătul unei partide în care slătinenii puteau reuşi mai mult.

Oprescu: „Toată pauza am insistat să nu ne retragem”

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat supărat după remiza înregistrată, mai ales că le-a cerut insistent jucătorilor, la pauză, să continue jocul din primele 45 de minute.

În momentul în care te retragi prea mult, asta se întâmplă. Am făcut pasul înapoi, de frică. Aici este problema. Toată pauza le-am spus insistent să nu ne retragem. Ne-am retras şi le-am permis să vină peste noi. Am făcut o primă repriză foarte bună, nu le-am dat nicio şansă adversarilor, însă din păcate în a doua am fost fricoşi. Asta face diferenţa. Ne trebuie mai mult curaj. Poate că este nevoie şi de astfel de momente, pe care să le gestionăma cum trebuie, să căpătăm încredere mai mare în noi”, a declarat Oprescu, supărat după ce echipa sa a fost la un pas de o victorie care i-ar fi dus până pe locul cinci în clasamenul Ligii a II-a.

Runda viitoare, CSM Slatina va evolua tot în deplasare, în compania celor de la Concordia Chiajna.

Sursa foto: Steaua Bucureşti

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0