CSM Slatina, ultima repetiţie înaintea returului

HomeSport

CSM Slatina, ultima repetiţie înaintea returului

Echipa de fotbal CSM Slatina susţine ultimul meci amical înaintea începerii returului sâmbătă, 29 februarie, cu începere de la ora 13.00, în deplasare, în compania formaţiei din Liga a III-a, CSO Filiaşi.

Meciul se va disputa pe Stadionul Orăşenesc din Filiaşi

CSM Slatina, amical cu FC Argeş
Vediţa Coloneşti, remiză contra echipei din Liga a IV-a ce-i are în lot pe Năstăsie şi Ayza
CSM Slatina s-a impus în meciul de pregătire cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Distribuie acest articol

Loading

După amicalul cu Unirea Bascov, câştigat cu 4-1, echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 29 februarie, cu începere de la ora 13.00, CSO Filiaşi, formaţie ce activează în seria a IV-a a Ligii a III-a. Meciul se va disputa pe terenul formaţiei doljene, dat fiind faptul că slătinenii vor debuta în retur în deplasare.

Aşadar, meciul cu CSO Filiaşi va reprezenta ultima repetiţie pentru gruparea slătineană, care pe 7 martie va întâlni, în deplasare, în cadrul primei etape a returului, Sporting Roşiori.

Antrenorul Mihai Ianovschi va utiliza, cel mai probabil, în jocul cu CSO Filiaşi, unsprezecele de start pentru primul meci oficial.

CSM Slatina se află la egalitate de puncte cu Progresul Spartac, care are un golaveraj mai bun. Prin urmare, lupta pentru primul loc se va da în continuare între cele două formaţii care merg cap la cap încă de la jumătatea turului.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0