CSM Slatina, ultima reprezentaţie din 2020. „Băieţii sunt motivaţi, vrem să legăm două rezultate pozitive”

CSM Slatina, ultima reprezentaţie din 2020. „Băieţii sunt motivaţi, vrem să legăm două rezultate pozitive”

După victoria cu Turris Turnu Măgurele, CSM Slatina susţine sâmbătă, 5 decembrie, ultimul meci din anul 2020. Gruparea aflată sub comanda lui Mircea Voicu va întâlni, în deplasare, Concordia Chiajna, formaţie angrenată de asemenea în lupta pentru menţinerea în Liga a II-a. Slătinenii merg cu gândul unei prime victorii pe teren străin din actualul sezon.

Distribuie pe Facebook

CSM Slatina susţine, ultimul meci din acest an, în deplasare, în compania formaţiei Concordia Chiajna, care se află pe locul 19 în clasament, cu 14 puncte acumulate. Antrenorul secund al grupării slătinene, Mircea Voicu, care asigură interimatul băncii tehnice, spune că este momentul ca echipa să obţină prima victorie pe teren străin, pentru a încheia cu bine meciurile programate în această primă parte a sezonului.

Plecăm cu gândul să obţinem prima victorie în deplasare, să legăm astfel două rezultate pozitive. Băieţii sunt motivaţi, s-au antrenat bine, sperăm să obţinem cele trei puncte. Este pentru prima dată când lotul este complet, nu avem probleme medicale, toată lumea este pregătită pentru a obţine un rezultat favorabil”, a precizat Mircea Voicu.


Meciul se va disputa sâmbătă, 5 decembrie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Concordia” din Chiajna. Partida va fi transmisă în direct pe contul de YouTube al echipei CSM Slatina.

Meciul poate fi urmărit aici

COMMENTS