CSM Slatina urcă pe locul al II-lea în Liga 2, după remiză cu Steaua Bucureşti

HomeSport

CSM Slatina urcă pe locul al II-lea în Liga 2, după remiză cu Steaua Bucureşti

  CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, echipă neînvinsă în actualul sezon al L

CSM Slatina, victorie pentru atingerea obiectivului. Oprescu: „Cred că a fost un joc la discreţia noastră”
CSM Slatina, înfrângere grea pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara. „După primul gol, echipa a picat inexplicabil mental”
CSM Slatina şi-a stabilit programul amicalelor iernii. Viitorul Pandurii Târgu Jiu, prima adversară din jocurile de pregătire
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, echipă neînvinsă în actualul sezon al Ligii a II-a. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu a deschis scorul prin căpitanul de echipă Cătălin Doman, care a transformat un penalty obţinut de Golofca (min.30), pentru ca oaspeţii să egaleze prin Adi Popa (min.64). Cu această remiză, CSM Slatina ocupă locul al II-lea în clasamentul Ligii a II-a, cu 18 puncte, în timp ce Steaua Bucureşti se află pe 4 cu 17 puncte.

Slătinenii au deschis scorul în meciul de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti prin căpitanul Cătălin Doman, revenit după accidentarea suferită în urmă cu aproximativ o lună. Golofca pătrunde în careu printre doi adversari, însă este faultat aproape de linia de fund. Lovitura de la unsprezece metri este executată de Doman (min.30), care a ajuns la 7 goluri în Liga a II-a, fiind nu doar golgheterul echipei, ci şi al campionatului.

Condusă pe tabelă la pauză, Steaua Bucureşti  a devenit mai periculoasă în încercarea de a egala, iar în minutul 66, nou-intratul pe teren, Adi Popa, a adus egalarea după ce a deviat la colţul scurt, din 6 metri, o centrare din partea stângă.

Ambele formaţii au trecut pe lângă golul victoriei, însă cea mai mare ocazie a avut-o Slatina, care în prelungiri, în minutul 90+3, a avut o bară. Dacă pentru Steaua Bucureşti, Chipirliu a avut o ocazie mare, unu la unu cu portarul Toroc, mijlocaşul Slatinei, Andreas Mihai a reluat cu umărul o centrare în careu, mingea lovind bara. S-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar CSM Slatina mai urcă un  loc în clasamentul Ligii a II-a, aflându-se pe 2, cu 18 puncte acumulate.

Oprescu: „Am avut prea mare respect pentru cei de la Steaua”

CSM Slatina venea după două victorii consecutive obţinute la scor, însă Steaua Bucureşti nu este orice adversar. Gruparea din Ghencea este, alături de Csikszereda Miercurea Ciuc, neînvinsă în acest sezon. Cu toatea acestea, antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, avea aşteptări mai mari de la jucătorii săi.

Trebuie să recunoaştem că, de data aceasta, nu meritam să câştigăm. E adevărat că nici să pierdem şi, din punctul meu de vedere ,rezultatul de egalitate este echitabil. Şi ei au avut situaţii bune, şi noi am mai avut o bară, şi alte situaţii bune.

Aşa cum ne aşteptam, un joc dificil. Steaua a demonstrat că nu degeaba este printre cele două echipe neînvinse la ora aceasta, în campionat. Au o apărare destul de bună, dovadă că au cele mai puţine goluri primite din acest campionat, şi au avut un joc destul de consistent, la noi, o parte dintre jucători au avut prea mare respect pentru cei de la Steaua, au fost cam timoraţi. Acum, pe unii îi înţeleg, pe alţii mai puţin. Mă aşteptam la un joc mai bun din partea unora dintre băieţii noştri.

Există o amărăciune că nu ne-am făcut jocul nostru obişnuit. Încă o dată, chiar dacă mă repet, am avut prea mare respect pentru cei de la Steaua, atitudinea m-a deranajat puţin, unii au fost timoraţi, dar cu siguranţă pentru etapele următoare o să reglăm. Pentru că, dacă intrăm cu atitudinea aceasta, şi nu cu cea potrivită, atunci mai bine nu mai intri”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

Daniel Opriţa: „Până la urmă trebuie să ne mulţumim cu un punct, cu faptul că rămânem neînvinşi”

Cu 18 puncte acumulate, CSM Slatina se află pe locul 2 în Liga a II-a, în timp ce Steaua Bucureşti pe locul 4. Antrenorul Daniel Opriţa, a declarat, după remiza de la Slatina, că şi-ar fi dorit mai mult.

Trebuia să câştigăm. În a doua repriză am fost echipa care a a impus ritmul, pot să spun că era normal fiind conduşi să încercăm noi mai mult, dar şi după egalare am încercat să câştigăm. După situaţii, chiar şi după ocazii, pentru că în afara de bara din prelungiri, noi am avut acea lovitură liberă, ocazia lui Chipirliu, dar după joc aş fi vrut să câştigăm. Până la urmă trebuie să ne mulţumim cu un punct, cu faptul că rămânem neînvinşi, dar egalurile…pierzi totuşi două puncte.

Sunt mulţumit de evoluţia tuturor. Ca atitudine, n-am ce să le reproşez, s-au bătut, au vrut, au făcut acea greşeală, le-am făcut cadou un penalty, şi am avut de alergat după egalare, păcat că nu am reuşit să şi câştigăm.

Slatina mereu este o echipă bună, un adversar redutabil, mai ales pe teren propriu, se vede astea şi din rezultate, din locul din clasament. Dacă e să vorbeşti, dinainte oricine se mulţumeşte cu egal aici, dar astăzi aş fi vrut mai mult, pentru că se putea”, a precizat Daniel Opriţa.

Liga a II-a se întrerupe ca urmare a acţiunilor loturilor naţionale. CSM Slatina îl dă la naţionala Under 19 a României pe fundaşul central, în vârstă de 18 ani, Mario Bărăitaru.

Următorul meci oficial al divizionarei secundă slătinene pregătită de Daniel Oprescu va fi pe data de 19 octombrie, când în etapa a X-a va întâlni, în deplasare, CSM Focşani, formaţie aflată în zona inferioară a clasamentului.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0