Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion

HomeActualitate

Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion

Vreme surprinzător de caldă de Crăciun și de Revelion. Meteorologii au anunțat prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Temperaturi neobişnuit de mari în luna noiembrie. Vom avea chiar şi 26 de grade
1.305 persoane în izolare la domiciliu în judeţul Olt, 87 în centrele de carantină
LISTĂ. Incidenţa în Olt. 87 de localităţi, fără cazuri Covid-19
Distribuie acest articol

Loading

Noul an va avea temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Prognoza pe patru săptămâni arată că și precipitațiile vor fi puține.

În perioada 21 – 28 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În perioada 28 decembrie – 4 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

În perioada 4 – 11 ianuarie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 11 – 18 ianuarie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0