Detalii şocante despre crima de la Slătioara. Capul şi braţul victimei aruncate într-o hazna, la 15 metri de locuinţa socială în care s-a petrecut omorul

HomeEvenimentRecomandate

Detalii şocante despre crima de la Slătioara. Capul şi braţul victimei aruncate într-o hazna, la 15 metri de locuinţa socială în care s-a petrecut omorul

    Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, din Slătioara, care a ucis prin lovituri repetate cu un topor, un bărbat de 50 de ani, fost reţi

Bărbat, în vârstă de 42 de ani, reţinut pentru pornografie infantilă şi viol. Victimele sunt trei minori din Olt
Un bărbat de 80 de ani, din Corabia, a provocat un accident în Piatra-Olt
Autoturisme cu deficienţe majore depistate pe raza municipiului Slatina. Amenzi drastice, dar şi certificate de înmatriculare reţinute
Distribuie acest articol

Loading

 

 

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, din Slătioara, care a ucis prin lovituri repetate cu un topor, un bărbat de 50 de ani, fost reţinut. Procurorii au refăcut filmul şocant al crimei petrecute într-o locuinţă socială ce aparţinea primăriei din localitatate. După ce l-a ucis, criminalul i-a tăiat capul şi un braţ, pe care le-a aruncat într-un WC.

 

O angajată a unui supermarket din comuna Slătioara, judeţul Olt, a alertat autorităţile, cu privire la faptul că în spatele magazinului a observat cadavrul unui bărbat, dezbrăcat, ce prezintă urme de violenţă.

Într-o locuinţă socială aparţinând primăriei localităţii, a fost găsit cadavrul unui bărbat decapitat, cu detaşarea braţului drept, prezentând multiple echimoze şi plăgi contuze la nivelul toracelui.

La o distanţă de 15 metri, într-o hazna, a fost găsit capul şi braţul cadavrului cu multiple urme de violenţă.

Cadavrul a fost identificat în persoana numitului S.M., în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, jud. Olt.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că în ziua de 05.12.2023, victima a consumat alcool cu numitul I.T. de 70 de ani, după care s-au deplasat la locuinţa acestuia din urmă, aparţinând primăriei, iar aici a izbucnit un conflict fizic între ei.

I.T. a luat un topor cu care i-a aplicat victimei multiple lovituri la nivelul capului şi toracelui, provocând-i decesul.

Ulterior, autorul a încercat să se debaraseze de cadavru, sens în care i-a secţionat cu lama toporului capul la nivel cervical, precum şi braţul drept pe care le-a aruncat într-o hazna aflată în apropiere.

În urma efectuării necropsiei cadavrului s-a constat că moartea numitului S.M. a fost violentă şi a fost cauzată de un politraumatism cranio-cerebral grav (fractură craniană cu înfundare, hemoragie şi contuzie cerebrală) şi traumatism toracic grav (fracturi de stern, costale bilaterale). Leziunile tanatogeneratoare s-au putut produce în condiţiile unei heteroagresiuni, prin lovire cu corpuri dure, posibil topor şi compresiune între planuri dure.

Decapitarea cadavrului şi detaşarea membrului superior drept s-au putut produce cel mai probabil postmortem”, transmite Parchetul de pe Lângă Tribunalul Olt.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0