Diana Lixăndroiu, surpriza plăcută a meciului cu Danemarca, pierdut cu 39-23. Germania, următoarea adversară de la Campionatul Mondial

HomeSport

Diana Lixăndroiu, surpriza plăcută a meciului cu Danemarca, pierdut cu 39-23. Germania, următoarea adversară de la Campionatul Mondial

  Echipa naţională de handbal a României a suferit o înfrângere severă, scor 39-23, în ultimul meci din grupele Campionatului Mondial, contra

Vediţa Coloneşti, duel pe teren propriu cu Universitatea Craiova II
CSM Slatina a învins liderul Ligii a II-a, U. Craiova 1948, într-un amical disputat pe unul dintre terenurile din cadrul Compexului „1 Mai”
CSM Slatina, remiză albă cu Ripensia Timişoara. Ianis Stoica a irosit o ocazie enormă în minutul 90+3
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa naţională de handbal a României a suferit o înfrângere severă, scor 39-23, în ultimul meci din grupele Campionatului Mondial, contra Danemarcei. Convocată pe ultima sută de metri pentru o suplini pe Cristina Neagu, slătineanca Diana Lixăndroiu a evoluat în meciul cu danezele şi a lăsat o impresie bună. Cu cinci goluri reuşite, handbalista de 18 ani a fost cea mai bună marcatoare a României în meciul de la Herning.

 

România nu a mai reuşit să repete jocul bun cu Serbia, când a avut o evoluţie încântătoare, şi a rezistat doar 15 minute în faţa Danemarcei. Antrenorul tricolorelor, Florentin Pera, conştient că meciul era deja pierdut din primul sfert de oră a menajat multe dintre jucătoare.

Surpriza plăcută în tabăra tricolorelor a fost slătinenaca venită din eşalonul secund al handbalului românesc, interul stânga Diana Lixăndroiu, care a fost principala marcatoare cu cinci goluri marcate.

România va intra în grupa principală III cu două puncte, câştigate contra Serbiei. Danemarca şi Germania vor începe cu patru puncte, Polonia cu două, iar Japonia şi Serbia cu 0 puncte. Primele două clasate se califică în sferturile de finală.

România va juca primul meci contra Germaniei, joi, 7 decembrie, de la ora 19.00, la Herning.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0