Diana Lixăndroiu, ultimele goluri în tricoul echipei CSM Slatina. „Mare parte a timpului a fost cu lacrimi în ochi”

HomeRecomandateSport

Diana Lixăndroiu, ultimele goluri în tricoul echipei CSM Slatina. „Mare parte a timpului a fost cu lacrimi în ochi”

  Componentă a selecţionatei tricolore, Diana Lixăndroiu va evolua, din noul sezon, pentru Dunărea Brăila. Internaţionala în vârstă de 18 ani

Primele cazuri de gripă, în Olt. Un copil de 2 ani, printre cei confirmaţi cu virusul de tip A
VIDEO. Tânăr, din Olt, urmărit de poliţişti în cadrul unei razii. Şoferul de 32 de ani era băut, dar şi sub influenţa substanţelor interzise
Controale în supermarketurile din Olt: Se verifică dacă „Legea laptelui” este respectată
Distribuie acest articol

Loading

 

Componentă a selecţionatei tricolore, Diana Lixăndroiu va evolua, din noul sezon, pentru Dunărea Brăila. Internaţionala în vârstă de 18 ani a pus umărul la revenirea în Liga Naţională, meciurile decisive de la turneul de promovare fiind practic ultimele în tricoul echipei slătinene. Emoţiile la revenirea acasă au fost şi mai mari pentru Diana Lixăndroiu, care nu s-a sfiit să precizeze că un ochi râde, iar altul plânge.

 

Componentă a echipei naţionale de senioare, medaliată cu bronz la Campionatul European de Tineret, Diana Lixăndroiu se desparte, după promovarea en-fanfare în Liga Naţională de CSM Slatina. Tânăra handbalistă a semnat cu Dunărea Brăila, formaţie cu pretenţii în competiţiile europene. Lixăndroiu a declarat, la revenirea acasă după Turneul de Promovare de la Iaşi că mare parte a timpului a fost cu lacrimi în ochi, despărţirea de colegele sale fiind destul de grea.

Pot să spun că mare parte a timpului a fost cu lacrimi în ochi. Am avut foarte multe emoţii, pentru că până la urmă aceasta este casa mea şi aici am început această carieră. Mi-e greu să plec de acasă”, a precizat Diana Lixăndroiu, imediat după sosirea acasă.

Tânăra handbalistă în vârstă de 18 ani va susţine, în această vară, şi Bacalaureatul, pe care speră să-l treacă cu brio.

Am încercat, printre picături, să mai şi învăţ, a fost destul de dificil, programul a fost încărcat, dar da, mă pregătesc cât pot de bine pentru Bacalaureat, pentru că nota este destul de importantă pentru mine. O să mai învăţ acum, pe ultima sută de metri”, a mai spus Lixăndroiu.

Diana Lixăndroiu a fost, în multe dintre meciurile din acest sezon petrecut la nivelul eşalonului secund handbalistic, jucătoarea decisivă, reuşind să înscrie goluri importante în lupta pentru revenirea în Liga Naţională.

CITEŞTE ŞI: FOTO&VIDEO. Momente emoţionante la revenirea acasă a echipei de handbal CSM Slatina, după promovarea în Liga Naţională

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0