Doi tineri, care aveau intenţia de a ajunge în Germania, sunt daţi dispăruţi. Mama fetei, din Craiova, nu a mai reuşit să ia legătura cu ei

HomeEveniment

Doi tineri, care aveau intenţia de a ajunge în Germania, sunt daţi dispăruţi. Mama fetei, din Craiova, nu a mai reuşit să ia legătura cu ei

  Doi tineri, care aveau planuri de a ajunge în Germania, sunt daţi dispăruţi. Cei doi nu au mai răspuns apelurilor telefonice. Mama fetei, di

Tânăr, din Craiova, la volan sub influenţa cocainei
O tânără, din Craiova, hărţuită sexual pe o stradă din oraş. Bărbatul a fost reţinut
FOTO. Fete exploatate sexual în apartamente închiriate în regim hotelier, în Craiova. Proxeneţii la racolau prin metoda „loverboy”
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi tineri, care aveau planuri de a ajunge în Germania, sunt daţi dispăruţi. Cei doi nu au mai răspuns apelurilor telefonice. Mama fetei, din Craiova, este cea care a cerut sprijinul poliţiştilor.

 

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați, în seara zilei de 10 octombrie, de o femeie din municipiul Craiova, cu privire la faptul că în dimineața zilei de 28 septembrie, fiica acesteia, VASILE ȘTEFANIA ANDREEA, de 22 de ani a plecat cu intenția de a ajunge în Germania, împreună cu numitul DINCĂ DAVID DOREL, de 18 ani. De asemenea, femeia a declarat că ultima dată când a luat legătura cu cei doi a fost în cursul zilei de 02 octombrie a.c.

Semnalmente VASILE ANDREEA ȘTEFANIA: înălţime 1,78 m, greutate 100 de kg, părul șaten, lung, ochii căprui.

Semnalmente DINCĂ DAVID DOREL: înălțime 1,65 m, greutate 50 de kg, păr negru, scurt, ochii verzi.

La momentul plecării, VASILE ANDREEA ȘTEFANIA era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni tip colanți de culoare maro deschis, geacă de fâș de culoare negru, fiind încălțată într-o pereche de pantofi sport de culoare negru.

La momentul plecării, DINCĂ DAVID DOREL era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de culoare albastru, un tricou de culoare alb, fiind încălțat într-o pereche de pantofi sport de culoare alb.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0