Dolj: Raisa, fetiţa de 2 ani din Breasta, dată dispărută, găsită fără suflare într-o râpă

HomeEveniment

Dolj: Raisa, fetiţa de 2 ani din Breasta, dată dispărută, găsită fără suflare într-o râpă

  UPDATE: Micuţa ar fi fost ucisă de către verişorul ei, în vârstă de 15 ani, care se află la audieri. Pe corpul fetiţiei au fost găsite semne

VIDEO. Un bărbat este căutat cu scafandri în râul Olt. S-ar fi aruncat de pe podul de la intrarea în Slatina
Accident cu trei autovehicule implicate pe Centura de Nord a Craiovei. Două persoane, transportate la spital
Șoferii, obligaţi să folosească luminile de întâlnire pe toate drumurile publice
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Micuţa ar fi fost ucisă de către verişorul ei, în vârstă de 15 ani, care se află la audieri. Pe corpul fetiţiei au fost găsite semne de violenţă.

Ştirea iniţială: Fetiţa în vârstă de 2 ani şi 5 luni, dispărută la Breasta, în judeţul Dolj, în după-amiaza zilei de 27 mai, a fost găsită fără suflare în această dimineaţă. Micuţa a fost căutată toată noaptea de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari, ci dispozitive de termoviziune, dar şi un elicopter al Armatei.

 

Raisa, fetița de doi ani și cinci luni, dispărută la Breasta a fost găsită moartă, într-o râpă, zonă cu vegetație înaltă. Se fac cercetări la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cele petrecute. Fetiţa a dispărut luni, în jurul prânzului, de acasă.

În urmă cu câteva minute, din nefericire copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetație deasă. În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite IPJ Dolj.

Ea a fost  căutată toată noaptea de polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari. S-au folosit și dispozitive de termoviziune, iar în sprijin a fost solicitat un elicopter al Armatei. Din păcate, fetiţa a fost găsită fără suflare într-o râpă din spatele casei.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0