Dosar penal pentru doi paznici de vânătoare, din Milcov, care au împuşcat un ogar şi au ameninţat cu arma un cioban

HomeEveniment

Dosar penal pentru doi paznici de vânătoare, din Milcov, care au împuşcat un ogar şi au ameninţat cu arma un cioban

Doi bărbaţi, din comuna Milcov, sunt cercetaţi sub aspectul mai multor infracţiuni, după ce au împuscat un câine, rasa ogar, şi au ameninţat cu arma,

Bebeluş de doar  6 luni,  dintr-o comună din Olt, găsit fără suflare în casă
VIDEO. Incendiu în Găneasa. O casă a fost cuprinsă de flăcări, din cauza unei improvizaţii electrice
Mai multe persoane care participau la o petrecere la un restaurant din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital cu stări de rău

Doi bărbaţi, din comuna Milcov, sunt cercetaţi sub aspectul mai multor infracţiuni, după ce au împuscat un câine, rasa ogar, şi au ameninţat cu arma, pe islazul din Brebeni, un cioban.

Poliţiştii s-au autosesizat în urma unor imagini apărute în spațiul public privind amenințarea unui bărbat cu o armă pe un islaz, pe raza comunei Brebeni. În urma cercetărilor, doi bărbaţi, din Milcov, s-au ales cu dosar penal pentru de purtare abuziva, omorârea fără drept a animalelor și uzul de armă fără drept.

La data de 29 martie a.c., ora 15:30  polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secției 4 Poliție Rurală Coteana și Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile ar fi avut loc un conflict între un crescător de animale din comuna Ipotești și doi bărbați, paznici de vânătoare, ambii din comuna Milcov, conflict în urma căruia, crescătorul de animale ar fi fost amenințat cu arma de către cei doi bărbați.

De asemenea, polițiștii s-au sesizat și cu privire la faptul că, cei doi bărbați au împușcat un câine, rasa ogar, pe care l-au legat în partea din spate a vehiculului cu care se deplasau.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuziva, omorârea fără drept a animalelor și uzul de armă fără drept”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0