Emil Moţ, reacţie după pierderea alegerilor: „Accept cu demnitate voinţa dumneavoastră”

HomePolitică

Emil Moţ, reacţie după pierderea alegerilor: „Accept cu demnitate voinţa dumneavoastră”

  Primar al Slatinei pentru două mandate, Emil Moţ (PSD) a fost învins la alegerile locale desfăşurate duminică, 9 iunie, de către candidatul

Biroul Executiv al PNL a votat excluderea lui Ludovic Orban din partid. „Sunt victima unei găști demolatoare”
PSD și PNL împart funcțiile de prefecți, subprefecți și secretari de stat
Paul Stănescu (PSD): „Am venit cu un proiect care plafonează prețurile la energie și gaze, vom continua presiunea pentru creşterea pensiilor şi a salariului minim”
Distribuie acest articol

Loading

 

Primar al Slatinei pentru două mandate, Emil Moţ (PSD) a fost învins la alegerile locale desfăşurate duminică, 9 iunie, de către candidatul PNL Mario De Mezzo. Edilul Slatinei şi-a acceptat înfrângerea şi a avut un mesaj pentru toţi slătinenii.

 

În primul rând, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-ați oferit de-a lungul anilor. A fost o onoare și un privilegiu să vă reprezint ca primar al acestui oraș minunat.

Alegerile de acum au adus un nou capitol pentru Slatina și, deși rezultatul nu este cel pe care mi l-am dorit, accept cu demnitate voința dumneavoastră.

Sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut în slujba comunității noastre și pentru oportunitatea de a contribui la dezvoltarea orașului.

Sunt mândru de tot ceea ce am realizat împreună, de faptul că Slatina este un oraş modern, curat şi frumos.

Vă mulțumesc pentru susținere, pentru dialogul constructiv și pentru toate momentele de neuitat.

Închei cu speranța că, indiferent de schimbările care vor urma, vom rămâne uniți și vom continua să lucrăm împreună pentru binele orașului nostru”, a transmis Emil Moţ.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0