Evaluarea Naţională la clasa a VI-a a fost decalată la finalul lunii, pe 30 si 31 mai

HomeInvățământ

Evaluarea Naţională la clasa a VI-a a fost decalată la finalul lunii, pe 30 si 31 mai

  Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor naționale, astfel încât Evaluarea de la clasa a VI-a care trebuia să înceapă mâine v

„Școala altfel”, în incinta unităţilor şcolare pentru prevenirea îmbolnăvirilor. Ministerul Educaţiei vine cu o serie de recomandări
Şcolile vor funcţiona după noi reguli. Clasele care au 3 cazuri confirmate într-o săptămână intră în online
Ministrul Educaţiei: „Profesorii nevaccinați ar putea fi testați periodic, înainte să intre la ore”
Distribuie acest articol

Loading

 

Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor naționale, astfel încât Evaluarea de la clasa a VI-a care trebuia să înceapă mâine va fi susținută de fapt de către elevi săptămâna viitoare, pe datele 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii, ca urmare a grevei generale din învăţământ.

Evaluarea națională de la clasa a VI-a va fi susținută de elevi săptămână viitoare, după ce sindicatele din educație au anunțat că testarea care trebuia să înceapă mâine nu se susține în timpul grevei generale. Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor naționale, astfel încât Evaluarea de la clasa a VI-a care trebuia să înceapă mâine va fi susținută de fapt de către elevi săptămâna viitoare, pe datele 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii.

Ministerul Educaţiei a publicat pe site-ul oficial precizarea că „Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii”.

Comunicarea integrală a Ministerului educației, cu privire la Evaluarea Națională la clasa a VI-a:

Marți, 23 mai 2023, a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul clasei a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022-2023.

Astfel, Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii”.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0