Extrema stângă Vanessa Predescu, noua achiziţie de la CSM Slatina

HomeSport

Extrema stângă Vanessa Predescu, noua achiziţie de la CSM Slatina

  Originară din Timişoara, extrema stângă în vârstă de 19 ani, care în ultima perioadă a evoluat în Divizia A, pentru echipa a doua a formaţie

Transferul verii la CSM Slatina. Portarul naţionalei Macedoniei de Nord, noua achiziţie pentru realizarea promovării
CSM Slatina transferă şi o jucătoare din Muntenegru. Ana Radovic, noul coordonator de joc
CSM Slatina a parafat înţelegerea cu tânărul mijlocaş Cătălin Ciobănică
Distribuie acest articol

Loading

 

Originară din Timişoara, extrema stângă în vârstă de 19 ani, care în ultima perioadă a evoluat în Divizia A, pentru echipa a doua a formaţiei Gloria Bistriţa, Vanessa Predescu, este noua achiziţie a echipei de handbal CSM Slatina.

CSM Slatina a perfect un nou transfer. Extrema stângă în vârstă de 19 ani, Vanessa Predescu, formată la Centrul Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea, care la nivel de senioare a mai evoluat pentru CSM Târgu Jiu şi echipa a doua a Gloriei Bistriţa, a semnat cu CSM Slatina.

„Talentata jucătoare, Vanessa Predescu, se va alătura echipei noastre în viitorul sezon! Vanessa Predescu (19 ani) joacă pe postul de extremă stângă și a evoluat ultima oară la a doua echipă a Gloriei Bistrița.

În palmaresul său se numără participarea cu naționala noastră de junioare la Campionatul European din 2021-Muntenegru și Campionatul Mondial din 2022-Macedonia. Îi urăm bun venit și mult succes la echipa noastră!”, transmite CSM Slatina.

Tânăra jucătoare a declarat, conform informaţiilor transmise pe pagina de Facebook a CSM Slatina, că se bucură ca a fost cooptată în proiectul pentru revenirea echipei slătinene în Liga Naţională.

Sunt bucuroasa ca voi face parte din acest proiect serios. Îmi doresc sa avem rezultate cât mai bune și să ajut echipa să ne atingem obiectivele propuse!”

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0