Federaţia Română de Tenis de Masă: „O veste tristă a făcut înconjurul lumii tenisului de masă”

Federaţia Română de Tenis de Masă: „O veste tristă a făcut înconjurul lumii tenisului de masă”

Federaţia Română de Tenis de Masă transmite condoleanţe familiei sportivului Marius Rădoi, campion naţional în mai mulţi ani în sportul pe care-l practica de la câţiva ani. Fiul adjunctului Inspectoratului de Poliţie Olt şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de maşină, pe Drumul European 574. Marius se afla singur în maşina, iar într-o curbă a pierdut controlul şi a intrat într-un cap de pod, impactul fiindu-i fatal.

Distribuie pe Facebook

Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, a început tenisul de masă de la câţiva ani, la CSS Slatina, avându-i ca mentori pe Felicia Coneshi şi Petre Arnăutu. A cucerit mai multe titluri de campion naţional la cadeţi şi juniori, fiind de nenumărate ori în topul sportivilor la categoria sa de vârstă. Marius a plecat prea devreme la ceruri, în urma unui cumplit accident petrecut miercuri seara, în jurul orei 22.00 la Negreni.

Federaţia Română de Tenis de Masă a transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndurerate.


O veste tristă și aproape incredibilă a făcut, în această dimineață, înconjurul lumii tenisului de masă.  La numai 19 ani, Marius Rădoi și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Marius a fost legitimat la CSM Slatina, iar din vară se transferase la CSM 2007 Focșani.

Transmitem condoleanțe familiei îndoliate și păstrăm un moment de reculegere în amintirea lui Marius. Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul Federaţiei Române de Tensi de Masă.

 

COMMENTS