Femeie găsită decedată într-un apartament cuprins de incendiu

HomeEveniment

Femeie găsită decedată într-un apartament cuprins de incendiu

    O femeie, în vârstă de 90 de ani, din Piteşti, a fost găsită decedată în apartamentul cuprins de un incendiu. Bătrâna a făcut infa

O femeie a murit, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care-l conducea
Accident mortal pe DN 6. Un şofer de 70 de ani a intrat într-un tânăr de 20 de ani, din Olt. O femeie şi-a pierdut viaţa
O femeie de 43 de ani, din Olt, a murit după ce a băut din greşeală o substanţă pentru stropit legumele
Distribuie acest articol

Loading

 

 

O femeie, în vârstă de 90 de ani, din Piteşti, a fost găsită decedată în apartamentul cuprins de un incendiu. Bătrâna a făcut infarct când şi-a văzut locuinţa cuprinsă de flăcări. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezulat.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la un incendiu ce se manifesta într-un apartament din municipiul Pitești.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de către echipajele de pompieri.

În apartamentul în cauză a fost găsită o femeie de 90 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, dar fără rezultat, femeia fiind declarată decedată.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești, în cauză fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă, sub supravegherea unității de Parchet competente”, transmite IPJ Argeş.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0