FOTO. Apartament mistuit de flăcări, din cauza unui aparat de aer condiţionat portabil. 30 de persoane au fost evacuate

HomeEveniment

FOTO. Apartament mistuit de flăcări, din cauza unui aparat de aer condiţionat portabil. 30 de persoane au fost evacuate

  Un apartament a fost mistuit de flăcări, în Craiova, noaptea trecută. Flăcările s-au aprins de la un aparat de aer condiţionat portabil defe

Şofer, din Olt, prins cu 166 km/oră pe DN6. Poliţiştii au reţinut, în weekend, 133 de permise de conducere
Trupul neînsufleţit al bărbatului de 48 de ani, din Vulpeni, a fost adus la mal de scafandri
VIDEO. Un profesor, din Craiova, i-a cerut unei eleve favoruri sexuale pentru a o trece clasa. Bărbatul, de 66 de ani, a fost reţinut
Distribuie acest articol

Loading

 

Un apartament a fost mistuit de flăcări, în Craiova, noaptea trecută. Flăcările s-au aprins de la un aparat de aer condiţionat portabil defect. 30 de persoane au fost evacuate, iar proprietera apartamentului a suferit un atac de panică şi o intoxicaţie uşoară cu fum. 

Incendiu într-un apartament  din municipiul Craiova, str. Eustasiu Stoenescu, noaptea trecută. La faţa locului au fost trimise doua autospeciale de lucru cu apa si spuma o autospeciala de lucru la înaltime si un echipaj SMURD.

Ajunsi la locul interventiei incendiul se manifesta cu degajare de fum in bucataria imobilului, existand posibilitatea de propagare la intreg apartamentul. Incendiul a fost lichidat in limitele gasite, in urma acestui au ars mobilier si materiale textile. 30 de persoane au fost autoevacuate, iar persoana din interiorul apartamentului a suferit atac de panica si o usoara intoxicatie cu fum  acordându-i-se ingrijiri medicale la fata locului refuzând transportul la spital.

Cauza probabila fiind un aparat de aer conditionat portabil defect”, transmite ISU Dolj.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0