FOTO. CSM Slatina, la barajul de promovare de pe primul loc. Ovidiu Burcă: „ A fost o repetiţie bună înaintea primului joc de baraj”

HomeSport

FOTO. CSM Slatina, la barajul de promovare de pe primul loc. Ovidiu Burcă: „ A fost o repetiţie bună înaintea primului joc de baraj”

  Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 1-0, în penultimul meci din play-off, disputat pe teren propriu cu Viitorul Dăeşti şi va susţin

CSM Slatina pierde la limită pe terenul celor de la Metaloglobus
Oficialii echipei de handbal CSM Slatina îi aşteaptă pe suporteri cu o surpriză la meciul cu CSM Galaţi
CSM Slatina, învinsă de HC Zalău
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 1-0, în penultimul meci din play-off, disputat pe teren propriu cu Viitorul Dăeşti şi va susţine primul baraj de promovare în Liga a II-a cu FC Pucioasa, echipa mai slab cotată din seria a V-a. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Dorin Toma, în minutul 40, care a punctat pe tabelă cu o execuţie de la 20 de metri.

CSM Slatina mai bifează o victorie în play-off, cu Viitorul Dăeşti, scor 1-0, şi are nouă puncte avans înaintea ultimei etape din sezonul regulat, care se va disputa vineri, 20 mai.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Dorin Toma, în minutul 40, cu un şut de la 20 de metri. În ultima rundă, CSM Slatina se va deplasa la Alexandria, în timp ce Viitorul Dăeşti va evolua pe teren propriu cu Vediţa Coloneşti, care a bifat în runda actuală prima victorie în play-off, reuşind să învingă cu 1-0 formaţia teleormăneană.

Astfel, lupta pentru cel de-al doilea loc la baraj continuă până în ultima etapă, Viitorul Dăeşti şi CSM Alexandria aflându-se la egalitate. În situaţia în care ambele îşi câştigă meciurile de pe teren propriu (CSM Alexandria-CSM Slatina, Viitorul Dăeşti-Vediţa Coloneşti), echipa care va merge la baraj de pe locul al doilea, urmând să întâlnească Odorheiul Secuiesc este Viitorul Dăeşti, fiind avantajată de locul ocupat la finalul sezonului regulat.

Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, s-a arătat mulţumit în mare parte de evoluţia jucătorilor săi, însă şi-ar fi dorit mai multă concentrare la finalizare.

„Deşi am câştigat, sunt uşor supărat pentru că am ratat mult. Pentru noi meciurile acestea înseamnă foarte mult, îmi doresc tot timpul să câştig, pentru că meciurile de baraj vor fi meciuri de intensitate, iar eu cred că azi a fost o repetiţie bună. Va fi o perioadă în care detaliile vor face diferenţa, îmi doresc ca echipa să ajungă la capacitate maximă, vom vedea cum vom aborda meciul de la Alexandria, e un meci în deplasare, dar pentru noi, acum cel mai important meci rămâne cel de la Pucioasa şi vom face în aşa fel încât să ne prezentăm cât mai bine la ora primului joc de baraj”, a declarat, după jocul cu Viitorul Dăeşti.

De cealaltă parte, Viitorul Dăeşti, deşi a pierdut, s-a bucurat la final datorită rezultatului de la Coloneşti, care-i menţine şanse reale de a prinde barajul de pe locul al doilea. Antrenor-jucător, Adrian Popa, a declarat că echipa sa va lupta până la final. Acesta a explicat şi cum echipa sa a pierdut puncte la masa verde, în urma unei erori a staff-ului.

„Am încercat să facem tot posibilul să luăm puncte în acest meci, am avut şi noi şansele  noastre, au fost ocazii de abele părţi. Dacă se poate spune aşa, pentru noi este cea mai dulce înfrângere, pentru că păstrăm şanse în continuare de a merge la baraj, ne avantajează rezultatul dintre Coloneşti şi Alexandria. Felicităm Slatina pentru victorie şi sperăm ca în ultima etapă din play-off să luam cele trei puncte şi să ne calificăm la baraj. Cât priveşte meciul pierdut la masa verde, a fost o greşeală, o interpretare greşită a regulamentului, s-a luat un cartonaş galben la Filiaşi, în minutul 97, din păcate delegatul nostru nu a fost la meci, a fost o neatenţie, nu dăm vina pe el, se întâmplă şi la cluburi mai mari. Mergem înainte, am trecut peste acel moment, nu a fost uşor, dar suntem o familie şi la bine şi la rău”, a declarat Adrian Popa.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0