22.3 C
Slatina
miercuri, iunie 23, 2021

FOTO. Jandarmii olteni au venit în sprijinul oamenilor suferinzi. Ei vor dona sânge şi în zilele următoare

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Ziua Mondială a Donatorului de sânge este celebrată de jandarmi la Centrul de Transfuzii Olt. Până pe data de 14 iunie, aceştia vor dona sânge pentru a veni astfel în sprijinul celor aflaţi în suferinţă. Campaniei de donare de sânge s-a alăturat şi inspectorul şef al IJJ, Marin Boată.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a debutat o nouă campanie de donare de sânge organizată cu prilejul Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, în data de 14 iunie.

Jandarmii olteni au răspuns astfel solicitării Centrului de Transfuzie Sanguină Olt, aducând și de această dată speranță pacienților aflați în suferință.

În primele două zile ale campaniei de donare de sânge, jandarmii olteni, împreună cu inspectorul șef al unității, au adus speranță pentru aproape 30 de persoane. 

Activitatea, la care participă jandarmi olteni și personal civil, a debutat în data de 08 iunie și se va desfășura până la data de 14 iunie.

Cunoscând problemele cu care se confruntă spitalele din România, jandarmii doresc ca prin acest gest să determine cât mai multe persoane să doneze sânge și pentru a crește gradul de conștientizare asupra nevoii de sânge, a condițiilor de siguranță la donare și a mulțumirii donatorilor voluntari de sânge pentru gestul lor”, a precizat Simona Floricel, purtător de cuvânt al IJJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email