FOTO. Jucătorii echipei CSM Slatina au trecut vizita medicală

HomeSport

FOTO. Jucătorii echipei CSM Slatina au trecut vizita medicală

  Lotul echipei de fotbal CSM Slatina a susţinut, joi şi vineri, vizita medicală, la Policlinica Sportivă Craiova. Nu au fost semnalate proble

FOTO. CSM Slatina, victorie la scor în manşa retur a amicalului cu Universitatea Craiova II
CSM Slatina, meci în deplasare cu Gloria Buzău
CSM Slatina susţine penultimul test înaintea returului. Unirea Bascov, adversara de pe teren propriu
Distribuie acest articol

Loading

 

Lotul echipei de fotbal CSM Slatina a susţinut, joi şi vineri, vizita medicală, la Policlinica Sportivă Craiova. Nu au fost semnalate probleme medicale, toţi jucătorii fiind apţi. Echipa slătineană va continuă pregătirea pe plan local, urmând ca pe data de 31 ianuarie să intre într-un program intens de pregătire, cu două antrenamente pe zi.

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, în aceste zile, vizita medicală la Policlinica Sportivă Craiova, întreg lotul de jucători fiind declarat apt.

Gruparea slătineană va continua pregătirile pe plan local,  în vederea abordării stagiunii de primăvară.

După pregătirea centralizată, din data de 16 februarie vor urma opt meciuri amicale în compania celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Craiova II, Petrolul Potcoava, CSM Alexandria, Unirea Bascov şi FC Argeş II.

Liga a III-a se va relua pe data de 12 martie cu cele trei meciuri rămase din cadrul sezonului regulat, după care primele patru clasate vor evolua într-un play-off, care se va disputa tur-retur-tur.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0