FOTO. Minor ținut într-un grajd şi obligat să muncească în condiţii deosebit de grele

HomeSocial

FOTO. Minor ținut într-un grajd şi obligat să muncească în condiţii deosebit de grele

  Caz strigător la cer în Brașov. Un copil ar fi fost exploatat prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către proprietarul un

Muncitori la negru la o croitorie din Slatina şi un service auto din Caracal
DGASPC Olt a angajat, de la începutul anului, cinci asistenţi maternali
Rata şomajului, în creştere, la nivelul judeţului Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Caz strigător la cer în Brașov. Un copil ar fi fost exploatat prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către proprietarul unei stâne din județ. De asemenea, copilul era ţinut captiv într-un grajd.

 

Polițiștii și procurorii DIICOT efectuează miercuri, 3 aprilie, două percheziții la stâne din județul Braşov, unde un minor ar fi fost exploatat prin muncă și ar fi fost ținut închis într-o cușcă.

Potrivit procurorilor DIICOT, în perioada 2018 – 2022, minorul ar fi fost supus la condiții grele de muncă, de către proprietarul unei stâne din județ și ar fi fost agresată în mod repetat.

La data de 03.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Brașov efectuează percheziții domiciliare la două așezări pastorale (stână și grajduri) situate pe raza județului Brașov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și rele tratamente aplicate minorului.

Din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei inculpați (rechizitoriul din 11.01.2024), a reieșit faptul că în perioada 2018 – 2022 aceeași victimă minoră, a fost exploatată prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către un făptuitor, proprietar al unor stâne situate pe raza unei comune din județul Brașov”, transmit anchetatorii.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0