FOTO. O femeie, din Olt, surprinsă făcând plajă nud într-un parc din Arad. „Relaxarea” i-a adus o amendă de 400 de lei

HomeEvenimentRecomandate

FOTO. O femeie, din Olt, surprinsă făcând plajă nud într-un parc din Arad. „Relaxarea” i-a adus o amendă de 400 de lei

  O femeie, din Caracal, judeţul Olt, a fost surprinsă de poliţiştii locali din Arad în timp ce făcea plajă pe jumătate dezbrăcată, într-un pa

VIDEO&FOTO. Percheziţii în Olt, la traficanţi de droguri. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv
VIDEO. O nouă bătaie în trafic, pe DN1, după ce un șofer a depășit coloana prin dreapta
Traficanţi de droguri, prinşi în flagrant în timp ce vindeau cannabis în Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, din Caracal, judeţul Olt, a fost surprinsă de poliţiştii locali din Arad în timp ce făcea plajă pe jumătate dezbrăcată, într-un parc din cartierul Aurel Vlaicu. Femeia, care era în tranzit, fiind în căutarea unui loc de muncă, le-a povestit poliţiştilor că a dorit să se relaxeze, după ce a servit masa la un supermarket. Aceasta a fost amendată cu 400 de lei.

 

Luni, în jurul orei 13:00, polițiștii locali arădeni au identificat și amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând “plajă” “nud” într-un parc.

„Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, județul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeț din fața unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care, expunerea zonelor intime către razele soarelui a și determinat reacția indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat polițiștilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenționând să ajungă în cursul zilei în Timișoara, în căutarea unui “loc de muncă”. După ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales să se relaxeze pe un spațiu verde din strada Fulgerului, în forma documentată de polițiștii locali. Drept urmare, aceștia i-au întocmit un proces verbal de sancțiune cu amendă în sumă de 400 de lei, conform prevederilor art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991, republicată”, transmite Poliţia Locală Arad.

Femeia le-a dat mai spus poliţiştilor că în localitatea de domiciliu, Caracal, nu a fost niciodată sancţionată pentru că a făcut plaja într-o manieră similară.

Conform legislației în vigoare, suma plătită de contravenientă se va face venit la unitatea administrativ tertorială unde are domiciliul și unde, conform propriilor afirmații, a făcut plajă de maniera menționată fără a fi sancționată”, au mai transmit cei de la Poliţia Locală Arad.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0