FOTO. Peste 100 de kg de articole pirotehnice găsite la un tânăr din Iancu Jianu. Poliţiştii i-au percheziţionat casa

HomeEveniment

FOTO. Peste 100 de kg de articole pirotehnice găsite la un tânăr din Iancu Jianu. Poliţiştii i-au percheziţionat casa

  Aproximativ 100 de kilograme de articole pirotehnice au fost depistate, în casa unui tânăr de 24 de ani, din judeţul Olt, comuna Iancu Jianu

VIDEO. Un tânăr din Olt, băut bine, a încercat să scape de echipajul de poliţie. Şoferul a fost prins pe un drum agricol
Alţi 94 de olteni amendaţi pentru lipsa măştii de protecţie. Sancţiuni privind şi deplasarea sau libera circulaţie
Un bărbat, din Olt, şi-a agresat sexual fiica de 16 ani. S-a dispus reţinerea pentru 24 de ore
Distribuie acest articol

Loading

 

Aproximativ 100 de kilograme de articole pirotehnice au fost depistate, în casa unui tânăr de 24 de ani, din judeţul Olt, comuna Iancu Jianu. Poliţişti au descins în această diminaţă la locuinţa tânărului, care era suspect de operaţiuni cu articole pirotehnice.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au pus în aplicare, în această dimineaţă, o percheziție domiciliară, în comuna Iancu Jianu, județul Olt, pentru documentarea activității infracționale a unui tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit 1236 de obiecte cu conținut pirotehnic, de diferite categorii, ce cântăresc aproximativ 110 kilograme și valorează aproximativ 4.000 de lei.

Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluția legală prin unitatea de parchet competentă”, transmite IPJ Olt.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0