FOTO. Tânăr, de 19 ani, din Slatina, prins cu 189 km/h pe Drumul Expres. 8 permise de conducere au fost reţinute

HomeEvenimentRecomandate

FOTO. Tânăr, de 19 ani, din Slatina, prins cu 189 km/h pe Drumul Expres. 8 permise de conducere au fost reţinute

  Polițiștii Serviciului Rutier Olt au acționat duminică, 8 octombrie, în intervalul orar 10.00-18.00, pe Drumul Expres 12, între localitățile

VIDEO&FOTO. Razie pe drumurile din Olt. Şofer prins cu peste 130 km/oră în Strejeşti
Cu 125 de km/oră, dar şi alcoolemie de 1,01 mg/l, un bărbat din Balş a încercat să fugă de poliţişti
Prins cu 181 km/h pe DN 65. 74 de permise reţinute de poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au acționat duminică, 8 octombrie, în intervalul orar 10.00-18.00, pe Drumul Expres 12, între localitățile Valea Mare și Balș, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

Poliţiştii au reținut 8 permise de conducere pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 69 de persoane, fiind efectuate și 44 de testări cu aparatul etilotest.

În cursul activităților, în jurul orei 13:00, polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Expres 12, în afara orașului Balș, cu viteza de 189 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Ulterior, în jurul orei 17:00, polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din orașul Baia de Armă, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Expres 12, în afara localității Slătioara, cu viteza de 200 de km/h pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

„Astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de disciplină rutieră”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0