FOTO. Trei conducători auto, din Dolj, depistați la volan sub influența drogurilor

HomeEveniment

FOTO. Trei conducători auto, din Dolj, depistați la volan sub influența drogurilor

  Trei tineri, din judeţul Dolj, au fost depistaţi, în doar câteva ore, în cadrul unei acţiuni „Blitz” organizată în Băileşti, la volan sub in

O fetiţă de 9 ani, dintr-o comună din Dolj, agresată sexual de către bunic. Ororile la care a fost supusă copila
Un tânăr, din Dolj, mort de beat şi fără a poseda permis de conducere, a intrat într-un stâlp, pe raza localităţii Galicea Mare
O fetiţă de 13 ani, din Dolj, violată pe un câmp. Făptaşul a fost reţinut
Distribuie acest articol

Loading

 

Trei tineri, din judeţul Dolj, au fost depistaţi, în doar câteva ore, în cadrul unei acţiuni „Blitz” organizată în Băileşti, la volan sub influenţa drogurilor.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au depistat un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenței, din municipiul Băilești.

Întrucât acesta prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanțele benzodiazepină și amphetamină.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice”, transmite IPJ Dolj.

De asemenea, în jurul orei 21.34, în cadrul unei acțiuni „Blitz”, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au depistat un alt tânăr, de 27 de ani, din comuna Bistreț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55 A, din comuna Bistreț.

Și acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cocaină. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice.

Un al treilea conducător auto, de 28 de ani, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Băilești, la ora 22.40, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Băilești.

Și acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanțele benzodiazepină și  cocaină.

În cele trei situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0