FOTO. Turneu de volei în cadrul „Lunii Olimpice”, la Slatina. Evenimentul sportiv a reunit foşti voleibalişti, dar şi amatori

HomeSport

FOTO. Turneu de volei în cadrul „Lunii Olimpice”, la Slatina. Evenimentul sportiv a reunit foşti voleibalişti, dar şi amatori

  Academia Olimpică Română, filiala Olt, a organizat, în aceste zile, la Slatina, un turneu de volei, care a reunit atât foşti jucători profes

Puştii de la Academia Răzvan Raţ, campionii judeţului Olt, cu victorii pe linie în acest sezon
VIDEO/FOTO. CSM Slatina, înfrângere în ultimul meci din 2021, disputat cu Gloria Buzău. Ce a declarat Victorina Bora
FOTO. CSM Slatina a dat startul pregătirilor în vederea abordării meciurilor oficiale, care vor începe pe 20 februarie
Distribuie acest articol

Loading

 

Academia Olimpică Română, filiala Olt, a organizat, în aceste zile, la Slatina, un turneu de volei, care a reunit atât foşti jucători profesionişti, dar şi amatori, iubitori ai acestui sport. Competiţia s-a bucurat de un real succes, nouă echipe participând la acest eveniment, desfăşurat pe terenurile din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”. Finala se va disputa astăzi, 16 iunie, de la ora 18.00.

După ce săptămâna trecută, la Caracal, în Parcul „Constantin Poroineanu”, a fost organizat „Crosul Olimpic”, în această săptămână, la Slatina, s-a desfăşurat în turneu de volei. Competiţia s-a bucurat de un real succes şi a reunit nouă echipe, împărţite în trei grupe: grupa A, formată din foşti jucători profesionişti, şi grupele B şi C, formate din elevi, profesori şi cadre de la Centrul Militar Olt, dar şi grupele de volei fete de la CSS Slatina.

Competiţia s-a bucurat de un real succes şi a reunit nouă echipe, îmărţite în trei grupe. Au participat foşti voleibalişti şi jucători activi, elevi şi profesori de la Colegiul Naţional Ion Minulescu şi PS Aurelian, cadre de la Centrul Militar Judeţean Olt, dar şi echipele de volei fete de la CSS Slatina. Toţi participanţii primesc tricouri şi medalii cu însemnele olimpice. De asemenea, câştigătorii finalelor vor primi materiale promoţionale, fanioane, brelocuri, şepci, toate cu însemnele olimpice”, a declarat Cătălin Duţan, directorul Academiei Olimpice, filiala Olt.

Finala rezervată grupei formate din foşti voleibalişti sau jucători activi se va disputa astăzi, 16 iunie, de la ora 18.00, la Clubul Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”. Aceasta va fi disputată de echipele Old Boys şi Meseriaşi, care s-au calsat pe primele două locuri, în urma jocurilor din grupe. Pe locul trei s-a clasat echipa Profii.

Componenţa echipei Old Boys: Călărășanu Sebastian, Oancea Octavian, Pelcea Sabin, Rogojinaru Viorel, Ciocioană Mario, Sandu Viorel, Olteanu Victor, Pacală Viorel, Naidin Valentin George.

Componenţa echipei Meseriaşi: Ionița Nicușor, Mustața Adrian, Șerban Sorin, Voicu Adrian, Ghencioiu Florin, Filip Denisa, Căpățână Gabriel, Popescu Marian.

Componenţa echipei Profii: Duțan Cătălin, Mogoș Valentin, Mustață Romeo, Dumitrescu Gabriel, Tinca Loredana, Tinca Marius, Ilinca Ștefan, Alexandru Valeriu.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0