FOTO/VIDEO. O femeie, în vârstă de 51 de ani, şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Curtişoara

FOTO/VIDEO. O femeie, în vârstă de 51 de ani, şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Curtişoara

O femeie, din localitatea Slătioara, şi-a şpierdut viaţa în accidentul petrecut în această după-amiază la Curtişoara. Soţul acesteia a fost transportat cu leziuni multiple la UPU Slatina, în timp ce şoferul din celălalt autoturism, un tânăr în vîrstă de 19 ani, a refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul Județean 546, în localitatea Curtișoara, la un accident rutier. La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor, pasagera aflată într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 51 de ani, din comuna Slătioara, a fost găsită în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața.


Șoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, a fost găsit încarcerat, conștient. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism toracic și suspiciune de fractură la clavicula stângă. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina.

Celălalt șofer, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital”, a precizat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

 

COMMENTS