FOTO. Ziua Jandarmeriei, sărbătorită prin avansări în grad

HomeActualitateRecomandate

FOTO. Ziua Jandarmeriei, sărbătorită prin avansări în grad

  Trei ofiţeri şi 18 subofiţeri din cadrul Unspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au fost avansaţi în grad cu prilejul sărbătoririi a 173 de

FOTO. Tehnica din dotare, prezentată slătinenilor de Ziua Poliţiei. Peste 150 de poliţişti, avansaţi în grad
FOTO. Avansări în grad la Jandarmeria Olt cu ocazia Zilei Naţionale
FOTO. 24 de poliţişti din cadrul IPJ Olt au fost avansaţi în grad
Distribuie acest articol

Loading

 

Trei ofiţeri şi 18 subofiţeri din cadrul Unspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au fost avansaţi în grad cu prilejul sărbătoririi a 173 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Ceremonia s-a desfăşurat în sala de sedinţe a Consililului Judeţean Olt.

 

Astăzi, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt, s-a desfășurat ședința omagială  dedicată sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, prilej cu care au fost avansaţi în grad trei ofiţeri şi 18 subofiţeri.

„Pentru orice militar, avansarea în gradul următor reprezintă un semn de prețuire al efortului constant și al devotamentului față de instituție, precum și o doză pozitivă de energie și hotărâre, pentru viitor.

Cu acest prilej au fost avansați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, 3 ofițeri și 18 subofițeri.

De asemenea, o parte din personalul unității a fost recompensat, conform regulamentelor militare, pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea.

Le transmitem felicitări și mulțumim, pe această cale, fiecărui jandarm care își desfășoară activitățile, cu simț al datoriei și al devotamentului față de comunitate, în fiecare zi.

Cu această ocazie, în numele jandarmilor olteni, comanda inspectoratului vă transmite gânduri de sănătate și vă asigură că vom fi la fel de implicați și responsabili în asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în zona de competență”, transmite Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0