FOTO&VIDEO. CSM Slatina, remiză cu selecţionata tricoloră de tineret. Declaraţiile tehnicienilor celor două echipe

HomeSport

FOTO&VIDEO. CSM Slatina, remiză cu selecţionata tricoloră de tineret. Declaraţiile tehnicienilor celor două echipe

  CSM Slatina a remizat, scor 34-34, în primul joc de pregătire cu echipa naţională de tineret a României, aflată în pregătire, între două tur

CSM Slatina, victorie în primul meci de pregătire din această iarnă
FOTO. Amical cu cinci goluri la Mioveni. CSM Slatina a punctat pe tabelă prin Doman şi Neicu, pe terenul nou-promovatei în Liga I
FOTO. CSM Slatina, victorie la scor în manşa retur a amicalului cu Universitatea Craiova II
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a remizat, scor 34-34, în primul joc de pregătire cu echipa naţională de tineret a României, aflată în pregătire, între două turnee internaţionale, la Slatina. Slătinencele s-au aflat mai tot timpul la conducere pe tabela de marcaj, conducând la un moment dat chiar şi la şapte goluri, însă în ultimele cinci minute tricolorele au revenit, reuşind să egaleze. Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost interul Sanja Premovic, cu 11 goluri marcate, în timp ce în echipa naţională s-au remarcat Alisia Boiciuc, cu opt goluri, dar şi componenta echipei CSM Slatina, Diana Lixăndoriu, care a evoluat împotriva colegelor sale. Interul stânga al naţionalei a marcat cinci goluri.

 

CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 34-34, primul joc de pregătire disputat cu echipa naţională de tineret a României. Chiar dacă jucătoarele Jovana Micevska şi Jovana Sazdovska, aflate la echipele naţionale, CSM Slatina a arătat un handbal bun şi a condus pe tabelă chiar şi la şapte goluri diferenţă, însă în ultimele cinci minute tricolorele au reuşit să restabiliească egalitatea, asta şi pe fondul faptului că antrenorul echipei CSM Slatina, Attila Horvath a dat şansa tuturor jucătoarelor să evolueze.

 

Din păcate, pivotul Sonia Vasiliu a suferit o entorsă, iar cel mai probabil în cel de-al doilea amical cu naţionala de tineret, programat miercuri, nu va evolua.

 

Cea mai bună marcatoare a Slatinei a fost interul dreapta Sanja Premovic, în timp ce la naţionala de tinere Alisia Boiciuc. De asemenea, slătinenca Diana Lixăndroiu, componentă a echipei naţionale, s-a numărat printre principalele marcatoare.

Jocul programat miercuri, 10 aprilie, contra selecţionatei tricolore de tineret se va disputa tot de la ora 17.00.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0