Garsonieră cuprinsă de incendiu în localitatea doljeană Brădeşti. Două persoane, asistate medical

HomeEveniment

Garsonieră cuprinsă de incendiu în localitatea doljeană Brădeşti. Două persoane, asistate medical

    Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, într-un bloc de locuinţe din localitatea doljeană Brădeşti. O garsonieră aflată la e

Şoferul care a provocat accidentul mortal de la Iancu Jianu avea permisul suspendat
FOTO. Şase persoane au fost duse la audieri, în urma percheziţiilor din Drăgăneşti-Olt. Ce au ridicat poliţiştii
VIDEO. Bătaie în mijlocul străzii, în Drăgăneşti-Olt. Un bărbat a fost agresat de trei indivizi
Distribuie acest articol

Loading

 

 

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, într-un bloc de locuinţe din localitatea doljeană Brădeşti. O garsonieră aflată la etajul I este afectată, iar două persoane au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, s-au evacuat 12 persoane.

 

Pompierii intervin în acest moment în localitatea Bradesti cu patru autospeciale de lucru cu apa si spuma, 2 autospeciale salvare de la inaltime,  2 ambulante SMURD si un echipaj SAJ, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o garsoniera, situata la et 1.

La sosirea fortelor la locul interventiei au fost identificate doua persoane constiente cooperante intoxicate cu fum fiind asistate in acest moment la fata locului.

S-au format echipe de cautare pentru salvarea posibilelor persoane surprinse in apartamentele de la etajele superioare. 10 persoane s-au evacuat, iar două au fost evacuate de pompieri”, transmite ISU Dolj.

Potrivit ISU Dolj, cele două persoane asistate medical vor fi transportate la spital. Ambele sunt conştiente şi cooperante. Una dintre persoane este intoxicată cu fum, iar cealaltă prezintă atac de panică.

Incendiul este lichidat. Au ars bunuri din interiorul garsonierei de la care a pornit incendiul, a cărei suprafaţă este de aproximativ 25mp. Referitor la garsonierele afectate din imediata apropiere se lucreaza la evaluarea acestora. Cauza este în curs de stabilire”, precizează Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0