Gheorghe Dincă, mesaj-şoc din închisoare. „Am dat jos Guvernul!” VIDEO

HomeNațional

Gheorghe Dincă, mesaj-şoc din închisoare. „Am dat jos Guvernul!” VIDEO

Dorin Dumitran a dezvăluit la România TV că au fost momente când Gheorghe Dincă are un dezechilbru psihologic care îl face să fie impretinent şi arogant.

"În momentul în care Dincă a venit la Bucureşti a aflat cam ce se întâmplă şi de ce notorietate a devenit el. Îmi spunea că din cauza lui s-a schimbat

Bugetarii care au venituri mai mari decât ale preşedinelui ţării vor fi impozitaţi progresiv
S-a stins din viaţă, la vârsta de 96 de ani, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Tragedie la ISU Tulcea. Angajat mutilat în urma exploziei unui tub de oxigen
Distribuie acest articol

Loading

„În momentul în care Dincă a venit la Bucureşti a aflat cam ce se întâmplă şi de ce notorietate a devenit el. Îmi spunea că din cauza lui s-a schimbat guvernul! Miez din câlţi!”, a spus Dorin Dumitran.

Gheorghe Dincă, devoalat de profiler. Cele două evenimente traumatice din copilărie care l-au transformat în monstru VIDEO

Profilerul a continuat caracterizarea lui Gheorghe Dincă.

„A devenit arogant, a devenit impertinent. Vorbea peste tine. Nu te mai lasa sa spui… A inceput sa faca fel de fel de cereri. Iti e foarte greu sa mai restabilesti acel echilibru psihologic, pentru ca noi eram cam la acelasi nivel. El traieste intr-o ambianta culturala. Este inconurat de oameni, ma refeream la subcultura carcerala. El si-a acoperit rana aia si s-a simtit dintr-o data foarte puternic. Si a dat jos guvernul!”, a mai spus Dorin Dumitran.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1