Handbalistele slătinene au încheiat sezonul cu victorii pe linie. Turneul de promovare se va desfăşura la Iaşi

HomeSport

Handbalistele slătinene au încheiat sezonul cu victorii pe linie. Turneul de promovare se va desfăşura la Iaşi

  Echipa de handbal CSM Slatina este singura din seria A a Diviziei A cu victorii pe linie. Astăzi, în cadrul ultimei partide oficiale înainte

CSM Slatina se desparte de 13 jucători. Reunirea lotului, programată pe 15 iunie
CSM Slatina, eliminată dramatic din Cupa României, după ce a cedat în ultimele minute joc
CSM Slatina revine în faţa propriilor spectatori. Condiţiile de acces pe Stadionul „1 Mai” la meciul cu Minerul Costeşti
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina este singura din seria A a Diviziei A cu victorii pe linie. Astăzi, în cadrul ultimei partide oficiale înaintea turneului de promovare în Liga Naţională, handbalistele pregătite de Attila Horvath s-a impus fără probleme, scor 40-22, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Turneul de promovare, din luna mai, reprezintă obiectivul stagiunii, CSM Slatina luptând pentru revenirea pe prima scenă a handbalului feminin.

CSM Slatina s-a calificat, de pe primul loc, cu victorii pe linie, la turneul de promovare în Liga Naţională, care se va desfăşura în luna mai, la Iaşi.

Astăzi, în cadrul ultimei partide a returului Diviziei A, handbalistele pregătite de Attila Horvath au trecut fără probleme de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 40-22.

Cele mai bune marcatoare ale echipei slătinene au fost pivotul Elena Fulgoi şi extrema Cristina Boian, fiecare cu câte 9 goluri marcate.

CSM Slatina câştigă astfel seria A a Diviziei A cu victorii pe linie.

Echipele clasate pe locurile 1 și 2 precum și cele mai bune două locuri 3 din seria A , seria B și seria C vor participa la Turneul Final, care se va desfășura în perioada 10-12.05.2024, la Iaşi.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0