HARTĂ. Ploi torenţiale, vijelii şi grindină, în aproape toată ţara

HomeActualitateRecomandate

HARTĂ. Ploi torenţiale, vijelii şi grindină, în aproape toată ţara

  Canicula se menţine, fiind în vigoare un Cod Galben de disconfort termic, însă meteorologii anunţă de marţi dimieanţă instabilitate atmosfer

Miting de protest la Alro Slatina. Sindicaliștii spun că 1.300 de angajați ar putea intra în șomaj tehnic
Percheziţii în Olt la samsarii de maşini second-hand
Oraşul Balş a rămas fără apă. „Serviciul va fi oprit până în ora 24.00”
Distribuie acest articol

Loading

 

Canicula se menţine, fiind în vigoare un Cod Galben de disconfort termic, însă meteorologii anunţă de marţi dimieanţă instabilitate atmosferică. Astfel, în intervalul de valabilitate 2 iulie, ora 10.00, 3 iulie, ora 10.00, intră în vigoare un Cod Galben de averse torenţiale, grindină şi vijelii, pentru aproape toată ţara.

 

Potrivit ANM, în sudul Banatului, Oltenia, Transilvania, cea mai mare parte a Munteniei și Moldovei, local în Maramureș, precum și la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50…70 km/h), vijelii, grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…40 l/mp și pe arii restrânse de peste 50 l/mp.

„Miercuri (3 iulie) manifestările de instabilitate atmosferică vor continua, mai ales în centrul și estul țării”, transmite ANM.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0