Incendiu la Pleşoiu. Un bărbat de 44 de ani a suferit arsuri

HomeEvenimentRecomandate

Incendiu la Pleşoiu. Un bărbat de 44 de ani a suferit arsuri

  Un incendiu a izbucnit, în această după-amiază, la o anexă gospodărească din comuna Pleşoiu. Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost asist

Un tânăr, din Gorj, surprins cu viteză pe DN 65, în zona localităţii Negreni, unde limita este 50 de km/h
Două persoane transportate la spital, după un accident produs în Slatina
Accident în Slătioara: O camionetă a rupt un stâlp electric
Distribuie acest articol

Loading

 

Un incendiu a izbucnit, în această după-amiază, la o anexă gospodărească din comuna Pleşoiu. Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost asistat medical, având arsuri pe mâini, însă a refuzat transportul la spital.

 

Pompieri din cadrul Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Pleșoiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexă, iar flăcările amenințau să se extindă la casa de locuit dar și la gospodăria aflată în vecinătate.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, în urma acestuia a ars anexa cu suprafața de 120 de metri pătrați și circa 60 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit, fără a afecta gospodăria învecinată.

Proprietarul, în vârstă de 44 de ani, cu arsuri la nivelul membrelor superioare fost asistat medical de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, transmite ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost focul deschis în spații închise.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0