Incident, în Olt, cu o zi înaintea votării. Preşedinta unei secţii de votare din Ianca amendată cu 1.000 de lei

HomeRecomandatePolitică

Incident, în Olt, cu o zi înaintea votării. Preşedinta unei secţii de votare din Ianca amendată cu 1.000 de lei

  Primul incident electoral înregistrat în judeţul Olt. Preşedinta unei secţii de votare din localitatea Ianca a fost amendată cu 1.000 de lei

Subprefectul Ana Maria Ciauşu a demisionat din PNL Olt. „De foarte mult timp, ceea ce mi se întâmplă mă afectează”
PSD şi PNL dezbat comasarea alegerilor europarlamentare cu locale şi parlamentare cu prezidenţiale. Opoziţia anunţă că va ataca la CCR
PSD a votat ca Marcel Ciolacu să fie propunerea de premier
Distribuie acest articol

Loading

 

Primul incident electoral înregistrat în judeţul Olt. Preşedinta unei secţii de votare din localitatea Ianca a fost amendată cu 1.000 de lei, după ce le-a adresat cuvinte jignitoare poliţiştilor, chemaţi să aplaneze o stare conflictuală.

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, pe data de 8 iunie, prin apel 112, cu privire la faptul că, la o secție de votare, din comuna Ianca, există o stare conflictuală. Preşedinta secţiei de votare a fost cea care a sunat la 112, în urma unor neînţelegeri cu membrii din secţia de votare. Ulterior, femeia, în vârstă de 30 de ani, din Corabia, a fost cea sancţionată, pentru că le-ar fi adus injurii poliţiştilor.

În urma deplasării la fața locului, polițiștilor le-au fost adresate cuvinte jignitoare de către o femeie,  de 30 ani, din orașul Corabia.

Starea conflictuală a fost aplanată, iar femeia a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991”, a precizat Claudiu Şerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0