Incredibil: O farmacie din ţară vindea soluţie de curăţare pe post de spirt

HomeNațional

Incredibil: O farmacie din ţară vindea soluţie de curăţare pe post de spirt

O farmacie din Constanţa a încercat să profite de criza cauzată de pandemia de coronavirus și să își păcălească clienții, oferindu-le soluție de curățare pe post de alcool sanitar.

Captură impresionantă a poliţiştilor. O tonă de dezinfectant şi zeci de mii de măsti nu vor mai ajunge pe „piaţa neagră”, ci în spitale
Raed Arafat, atac la adresa celor care contestă măsurile împotriva coronavirusului: „Apar oameni care pun sub semnul întrebării deciziile doctorilor”
Un tânăr de 19 ani s-a înecat în staţiunea Costineşti
Distribuie acest articol

Loading

Poliția a efectuat verificări la șase puncte de lucru ale unității sanitare unde a descoperit mai multe nereguli.

Astfel, au fost identificate 581 de sticle (290,5 litri) de soluţie de curăţare, care era comercializată drept alcool sanitar. De asemenea, poliţiştii au descoperit 21 de cutii cu mănuşi, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afişat preţul de vânzare, precum şi 179 de sticle (89,5 litri) cu lichid dezinfectant pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Poliţiştii au aplicat şase amenzi în valoare de 57.000 de lei şi au confiscat bunurile, evaluate la aproximativ 13.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1