Ionuţ-Memo, un copil de 9 ani, din Dolj, este de negăsit după ce a plecat de acasă

HomeEveniment

Ionuţ-Memo, un copil de 9 ani, din Dolj, este de negăsit după ce a plecat de acasă

  UPDATE: Minorul a fost găsit, în jurul orei 8.00, pe o stradă din municipiul Băileşti. Un copil de 9 ani, din municipiul Băileşti, judeţul D

VIDEO. Un tânăr, din Dolj, care nu avea permis, a provocat un accident cu victimă şi a părăsit locul faptei
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui copil de 10 ani, din Dolj, care a plecat la joacă şi nu a mai revenit
FOTO. Tânăr din Dolj, fără permis, mort după ce a intrat cu maşina într-un copac. Un băiat de 17 ani, în stare gravă la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Minorul a fost găsit, în jurul orei 8.00, pe o stradă din municipiul Băileşti. Un copil de 9 ani, din municipiul Băileşti, judeţul Dolj, este de negăsit, după ce miercuri, în jurul orei 14.00, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Autorităţile cer sprijinul populaţiei pentru găsirea băieţelului.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați, în data de 20 aprilie, ora 00.07, de un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Băilești, cu privire la faptul că fiul său DURAC IONUȚ-MEMO, de 9 ani, a plecat de la domiciliu în cursul zilei de 19 aprilie, ora 14.00 şi nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălţime 1,10-1,20 m, greutate 20 de kg, ochii negri, părul șaten.

Nu se cunosc articolele vestimentare cu care era îmbracat. Minorul nu a mai plecat de la domiciliu.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0