26 C
Slatina
vineri, mai 7, 2021

Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Cererea de eliberare condiţionată, respinsă de judecători

Săptămâna aceasta

- Advertisement -
 

Liviu Dragnea rămâne în închisoare, după ce cererea sa de eliberare condiţionată a fost respinsă, astăzi, de judecători.

Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat DRAGNEA NICOLAE LIVIU. Fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată pot fi reînnoite la data de 27.06.2021.

În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2021″, se arată în decizia instanţei de judecată.

Decizia judecătorilor nu este definitivă şi va fi atacată cu recurs de avocaţii fostului lider PSD.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

  1. „Faptul ca el (Liviu Dragnea – n. red.) apreciază ca a fost condamnat politic denotă că nu a înțeles să se conformeze normelor de drept”,a declarat procurorul….Actualii procurori calcă semeț pe urmele foștilor procurori securiști …Ei și-au propus să creeze omul nou docil și ascultător ca în comunism ….Bravos națiune , pușcăria a devenit un mediu de educare elevată ….🤣🤣🤣…în care se formează omul nou docil și ascultător deciziilor abuzive ale Justiției ….În timp ce încrederea românilor în Justiție este sub 35%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email