Liviu Voiculescu, despre intrigile menite să dezbine PNL Olt: „Ştiu să duc doar lupte cinstite, iar preocuparea pentru oameni primează”

HomePolitică

Liviu Voiculescu, despre intrigile menite să dezbine PNL Olt: „Ştiu să duc doar lupte cinstite, iar preocuparea pentru oameni primează”

  Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, admite că intrigile din ultima perioadă, din interiorul partidului, sunt menite să dezbine

OFL Olt o susţine la preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale pe Nicoleta Pauliuc
Liviu Voiculescu (PNL): „Oltul va fi reprezentat în Biroul Naţional al OFL de către trei doamne”
Distincţia „Crucea Oltului”, acordată de Episcopul Sebastian senatorului Liviu Voiculescu
Distribuie acest articol

Loading

 

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, admite că intrigile din ultima perioadă, din interiorul partidului, sunt menite să dezbine organizaţia chiar în an preelectoral. Lupta internă, declanşată de Gigel Ştirbu, care a reuşit să înlocuiască mai mulţi liberali din funcţii, a adus tensiuni în rândul organizaţiei. „Și nu, n-aș fi eu și n-aș fi un liberal adevărat dacă aș lăsa provocările din ultima perioadă să mă macine ori să mă determine să renunț la echipa mea, la colegii mei, la județul nostru și oamenii săi, la partidul care m-a consacrat și la românii care m-au mandatat cu încredere”, spune preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, spune că intrigile din interiorul partidului au afectat organizaţia, însă va continua să lupte pentru a apăra valorile liberale.

Toată această situaţie a apărut chiar în an preelectoral, mai mulţi liberali, printre care Florin Homoreanu, fost prefect de Olt, dar şi Daniela Nicolescu și Mihaela Torba, adjuncţi în cadrul ISJ Olt, fiind schimbaţi peste noapte din funcţii.

O vorbă populară zice că „numai mâine nu-i poimâine”. Și numai anul 2023 nu-i 2024, an crucial pentru partidele politice, pentru români și pentru România.

În ce mă privește, cu regret trebuie să recunosc că mare parte a eforturilor noastre, ale liberalilor olteni, de a implementa politicile sociale de dreapta, de a coexista într-un echilibru armonios în interiorul și în exteriorul filialei și de a promova valorile noastre a fost în ultima perioadă puternic afectată de intrigi și lupte mascate pentru putere menite să dezbine și să abată liberalismul oltean de la calea sa dreaptă.

Sunt adevăruri ce au depășit deja zidurile bucătăriei noastre interne și care, din păcate, au un rezultat dureros, ignorat de personajele din corul bisericii: am pierdut o parte importantă din încrederea pe care am avut-o în noi înșine și am pierdut o parte importantă din încrederea pe care oltenii au avut-o în noi.

Mai mult, s-au auzit chiar și acordurile unui prohod politic, falsând prea grăbit, prea interesat și prea arogant pentru a socoti dacă momentul ales este cel potrivit.

Suntem spre final de an 2023. Încă mai este timp! Încă nu este prea târziu să ne mobilizăm, să ne unim forțele și să arătăm că, dincolo de luptele interne, liberalismul din noi nu se dezminte și preocuparea pentru oameni primează.

Sunt Liviu Voiculescu!! Și sunt președintele filialei Olt a Partidului Național Liberal!

Port costumul și cravata cu aceeași lejeritate cu care îmbrac, deseori, și blugii.

Știu să duc doar lupte cinstite, mă bucur de victorii dar îmi asum și înfrângerile.

Și nu, n-aș fi eu și n-aș fi un liberal adevărat dacă aș lăsa provocările din ultima perioadă să mă macine ori să mă determine să renunț la echipa mea, la colegii mei, la județul nostru și oamenii săi, la partidul care m-a consacrat și la românii care m-au mandatat cu încredere”, a

Voi continua să duc mai departe flamura liberală și am convingerea că vom reuși împreună să redăm organizației noastre valoarea câștigată prin munca și perseverența celor ce cred cu adevărat în valorile liberale”, transmite preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0