Liviu Voiculescu (PNL), anunţ privind flexibilizarea programului de lucru al părinţilor. „De această măsură va putea beneficia orice salariat, indiferent că lucrează la stat sau privat”

HomePolitică

Liviu Voiculescu (PNL), anunţ privind flexibilizarea programului de lucru al părinţilor. „De această măsură va putea beneficia orice salariat, indiferent că lucrează la stat sau privat”

  Senatorul PNL de Olt, Liviu Voiculescu, anunţă un proiect de lege iniţiat de liberali, care prevede flexbilizarea programului de lucru al pă

Liviu Voiculescu (PNL Olt): „Proiectul de lege privind plafonarea preţului la energie a fost trimis spre promulgare”
Liviu Voiculescu (PNL): „România şi-a respectat angajamentele şi a îndeplinit toate condiţiile necesare în domeniile cu relevanţă, pentru aderarea la Spaţiul Schengen”
Liviu Voiculescu (PNL): „Fiecare membru liberal are un singur scop, dezvoltarea judeţului Olt”
Distribuie acest articol

Loading

 

Senatorul PNL de Olt, Liviu Voiculescu, anunţă un proiect de lege iniţiat de liberali, care prevede flexbilizarea programului de lucru al părinţilor care au copii cu vârsta până în 8 ani.

Potrivit proiectului iniţiat de Partidul Naţional Liberal, părinţii care au copii cu vârsta până în 8 ani vor avea posibilitatea să lucreze de acasă patru zile pe lună.

Creșterea și educația unui copil sunt activităţi solicitante pentru orice părinte. Însă, în general, părinții trebuie să își împartă timpul între creșterea și educația propriului copil și îndatoririle profesionale zilnice.

În vederea identificării unui echilibru între viaţa profesională şi cea privată a familiilor care au copii cu vârste mici, Partidul Național Liberal a inițiat un proiect de lege care prevede ca părinţii cu copii de până la 8 ani să beneficieze de patru zile pe lună de lucru de acasă. În funcție de opțiunile fiecăruia, acestora li se oferă posibilitatea să lucreze de acasă fie o zi pe săptămână, fie patru zile consecutiv”, anunţă senatorul PNL de Olt, Liviu Voiculescu.

Mai mult decât atât, măsura ar urma să se aplice pentru orice salariat, atât din sistemul de stat, cât şi de la privat.

Elementul de noutate este că va putea beneficia de această măsură orice salariat, indiferent că lucrează la stat sau la privat, dacă are un copil până la 8 ani de zile.

Măsuri pentru flexibilizarea programului de muncă se întâlnesc și în alte state ale lumii care oferă, la rândul lor, diferite forme de program flexibil, incluzând munca de la domiciliu/ telemunca”, a mai spus Voiculescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0