0.2 C
Slatina
duminică, ianuarie 16, 2022

Locuitorii din Balş, scutire de la plata penalităţilor dacă îşi achită datoriile restante până pe 15 decembrie

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Veste bună pentru societăţile, dar şi locuitorii oraşului Balş. Primăria a aprobat, în sedinţa Consiliului Local, ştergerea penalităţilor datorate la bugetul local, cu condiţia achitării datoriilor restante până la data de 15 decembrie, inclusiv.

Primarul oraşului Balş, Cătălin Rotea, anunţă persoanele fizice şi juridice că penalităţile înregistrate ca urmare a restanţelor privind plata taxelor şi impozitelor datorate vor fi şterse, cu condiția achitării tuturor datoriilor  la data de 15 decembrie 2021, inclusiv.

„Pentru că ne dorim să venim în sprijinul dumneavoastră într-o perioadă cu multe provocări sociale și economice, Primăria Orașului Balș a aprobat, în ședința Consiliului Local, ștergerea penalităților datorate bugetului local, de către persoanele fizice și juridice, cu condiția achitării tuturor datoriilor restante la data de 15 Decembrie 2021, inclusiv.

Astfel, toți cei care își vor achita sumele datorate (taxe, impozite etc.), până pe 15 Decembrie 2021, nu vor mai fi nevoiți să plătească și penalitățile înregistrate în anii precedenți”, transmite primarul Balşului, Cătălin Rotea.

Cererile de anulare se primesc la Biroul Impozite și Taxe Locale, din Strada Nicolae Bălcescu Nr. 6 (lângă Biblioteca „Petre Pandrea”), până pe data de 15 Decembrie 2021.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email