Mai multe persoane care participau la o petrecere la un restaurant din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital cu stări de rău

HomeEveniment

Mai multe persoane care participau la o petrecere la un restaurant din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital cu stări de rău

  Mai multe persoane care participau la o petrecere organizată, sâmbătă seara, la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, au ajuns la spital după ce

Accident pe DN 64, în Vâlcea. Un trailer a lovit limitatorul de înălţime de la Ioneşti
O ucraineancă a fost găsită spânzurată într-un hotel din Băile Olăneşti
Restricţii de trafic pe Valea Oltului. Se lucrează la tăierea arbuştilor

 

Mai multe persoane care participau la o petrecere organizată, sâmbătă seara, la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, au ajuns la spital după ce au acuzat stări de rău. Petrecăreţii ar fi consumat anumite produse aduse din Olanda, care conţineau canabis. Poliţia a deschis un dosar de trafic de droguri.

La petrecere participau aproximativ 70 de persoane şi unele dintre acestea au acuzat stări de rău, ajungând la spital.

La data de 21 ianuarie, în jurul orei 20,20, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău. Din primele verificări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului, se desfăşura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar, la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău. La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigaţii medicale amănunţite”, a transmis IPJ Vâlcea.

S-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri, competenţa fiind declinată către DIICOT. Potrivit unor surse, participanţii ar fi consumat dulciuri din Olanda, care conţin canabis.

Au ajuns la spital 14 persoane, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger. Şase persoane s-au prezentat singure la spital, alte şase au fost transportate de echipaje de la Ambulanţă şi două persoane au fost aduse la spital de către echipaje SMURD.

În această seară, paramedicii SMURD au fost solicitaţi să intervină în Râmnicu Vâlcea, în zona centrală, la o locaţie cu profil de alimentaţie publică, pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane care acuzau stare de rău. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi SAJ cu personalul aferent, constatând că cele sesizate la 112 se confirmă, persoanele în cauză acuzând cefalee, stări de vomă şi dureri abdominale. Până în momentul de faţă au ajuns la UPU Vâlcea în total 14 persoane, dintre care şase transportate de SAJ, două transportate la spital de SMURD şi alte şase persoane s-au prezentat singure la unitatea medicală”, a spus reprezentantul ISU Vâlcea, potrivit Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0