Mama copilului ucis în bătaie de tatăl vitreg a fost reţinută. Tânără de 26 de ani este acuzată de rele tratamente

HomeEveniment

Mama copilului ucis în bătaie de tatăl vitreg a fost reţinută. Tânără de 26 de ani este acuzată de rele tratamente

  Mama copilului omorât de către iubitul acesteia a fost reţinută pentru 24 de ore după ce anchetatorii au descoperit că tânăra de 26 de ani ş

Peste 1.000 de autovehicule verificate în comuna Schitu. Satul Greci, împânzit de forţele de ordine
Patru bărbaţi au ajuns la UPU Slatina, în urma unui scandal, din cauza unor oi care au păşunat pe un teren agricol în Vâlcele
Un poliţist, din Craiova, aflat în timpul liber, a imobilizat un bărbat depistat că fura bunuri dintr-un garaj
Distribuie acest articol

 

Mama copilului omorât de către iubitul acesteia a fost reţinută pentru 24 de ore după ce anchetatorii au descoperit că tânăra de 26 de ani şi-ar fi negljat copilul încă de când l-a născut. Micuţul ar fi fost ţinut în condiţii mizere, bătut şi schingiuit. Iubitul acesteia a fost reţinut luni.

Tânăra mamă este acuzată că și-a neglijat copilul minor de la nașterea acestuia (decembrie 2021) și până la decesul lui (iulie 2023).

Potrivit procurorilor, femeia l-a lăsat de mai multe ori în grija unor rude, nu i-a asigurat o alimentație corespunzătoare (ceea ce a avut drept consecință modificări scheletice și organice) şi nu i-a asigurat o igienă corespunzătoare (minorul locuind în condiții neigienice, nefiind spălat, purtând haine murdare). De asemenea, femeia a adoptat o atitudine pasivă față de agresiunile la care era supus copilul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov l-au reţinut, luni, pe concubinul mamei copilului de aproape doi ani, care a murit în condiţii suspecte, bănuindu-l pe bărbat că ar fi lovit în mod repetat şi ar fi înfometat minorul.

Copilul s-a stins din viaţă în urma bătăilor şi înfometării

Din cauza loviturilor, respiraţia copilului s-a oprit luni dimineaţa la ora 4. Suspectul a sunat la 112 iar iubita acestuia s-a urcat cu micuţul într-un taxi pentru a se întâlni cu medicii de pe ambulanţă mai repede.

În drum spre spital, a întâlnit un alt echipaj doar cu asistent. A oprit echipajul pe strada Mihai Viteazu, s-au început manevrele de resuscitare. Între timp s-au întâlnit şi cu echipajul cu medic, s-au continuat manevrele de resuscitare, din păcate fără succes”, a declarat Steluţa Coţiu, medic Ambulanţa Braşov.

Cazul a ajuns imediat în atenţia procurorilor, care au descoperit că băieţelul a fost bătut sistematic, încă de când s-a născut, în decembrie 2021.

„Inculpatul a neglijat alimentaţia minorului producându-se modificări scheletice şi organice ca urmare a unei alimentaţii deficitare”, spune Vlad Teodorescu, procuror.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0